Familia Aurei Ion vrea să dea STATUL ROMÂN în JUDECATĂ VIDEO

Familia Aurei Ion vrea să dea statul român în judecată. Familia studentei la medicină care şi-a pierdut viaţa în accidentul aviatic din munţii Apuseni va apela la instanţă dacă raportul anchetei efectuate de procurori nu va stabili exact vinovaţii pentru tragedia aviatică.

RomaniaTV.net
01 feb. 2014, 08:33

Îndurerată, sora Aurei Ion promite că va face tot ce îi stă în puteri ca adevărul să iasă la suprafaţă. „Ne rezervăm dreptul la o intervenţie civilă şi îl vom folosi în cazul în care vom considera că rezultatul anchetei nu este satisfăcător”, a declarat Mariana Ciucă, sora Aurei Ion, potrivit România TV.

Familia aşteaptă ca vinovaţii pentru moartea Aurei să răspundă în faţa justiţiei. „De ce s-a ajuns aici şi de ce până în ultimul moment ei nu au intervenit, a trebuit să intervină localinicii (…) Să se afle adevărul şi să se facă dreptate. Eu, personal, vreau condamnări de instituţii şi vreau exact să se evidenţieze ce instituţie nu şi-a făcut treaba, dar voi lăsa acest lucru în seama procurorilor”, a mai spus sora victimei.

După aproape două săptămâni de la tragedia din Munţii Apuseni, familia Aurei Ion nu îşi poate reveni din şoc.

A fost şocant să aflăm ca Aura a fost conştientă cele cinci ore. Dar asta nu schimbă situaţia în nici un fel, doar ne ingreunează starea noastră emoţională. Ne gândeam că nu a suferit durere, şi acest lucru ne-a adus un pic înapoi, la punctul 0, emoţional vorbind”, a mai spus Mariana Ciucă.

Vezi şi Ultimele imagini cu Aura Ion, studenta moartă în accidentul aviatic din Apuseni VIDEO

Aura Ion, studentă în anul V la Medicină Militară, şi-a pierdut viaţa în accidentul aviatic produs pe 20 ianuarie. În urma tragediei au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul „Sf. Maria” şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor. Echipa medicală mergea de la Bucureşti la Oradea, unde urma să preleveze ogane de la un donator.