Familia Băsescu e la Suceava şi pregăteşte înmormântarea soacrei preşedintelui VIDEO

Familia prezidenţială a ajuns sâmbătă la Suceava, cu un elicopter, urmând să participe, duminică, la înmormântarea soacrei şefului statului, Aurora Andruşca.

RomaniaTV.net
31 mart. 2012, 10:54
Familia Băsescu e la Suceava şi pregăteşte înmormântarea soacrei preşedintelui VIDEO

Familia Băsescu a ajuns în jurul orei 12 la Capela „Eternitatea” din cartierul sucevean Burdujeni, cartier unde a trăit Aurora Andruşca. Atmosfera a fost una deosebit de tristă, iar fiica cea mică a preşedintelui, Elena Băsescu, a plâns foarte tare şi a trebuit să fie sprijită. Ea era nepoata favorită a bunicii sale.

După sosirea familiei îndoliate a fost adus şi corpul decedatei, cu o maşină de la Pompe Funebre.

Toată familia s-a strâns atunci în jurul preşedintelui, s-au îmbrăţişat şi şi-au plâns împreună durerea. Sâmbătă, la ora 16, are loc o slujbă specială în memoria Aurorei Andruşca, oficiată de Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor.

Înmormântarea va avea loc duminică.

„Va fi o slujbă specială de ultimul drum. A fost o femeie extraordinară. Dacă ar fi toate femeile astea din Moldova aşa, ar fi multă moralitate. Familia preşedintelui este foarte afectată pentru că era o femeie cu îngăduinţă, răbdare, înţelepciune şi cu credinţă. Frumuseţea omului porneşte din suflet. Domnul preşedinte m-a întrebat ce se serveşte”, a declarat preotul care se ocupă de slujbă specială pregătită în memoria Aurorei Andruşca.