Familia Băsescu e la Suceava şi pregăteşte înmormântarea soacrei preşedintelui VIDEO

Publicat: Sâmbătă, 31 Martie 2012 13:54 // Actualizat: Sâmbătă, 31 Martie 2012 16:54 // Sursa: ROMÂNIA TV

Familia prezidenţială a ajuns sâmbătă la Suceava, cu un elicopter, urmând să participe, duminică, la înmormântarea soacrei şefului statului, Aurora Andruşca.

Familia Băsescu a ajuns în jurul orei 12 la Capela "Eternitatea" din cartierul sucevean Burdujeni, cartier unde a trăit Aurora Andruşca. Atmosfera a fost una deosebit de tristă, iar fiica cea mică a preşedintelui, Elena Băsescu, a plâns foarte tare şi a trebuit să fie sprijită. Ea era nepoata favorită a bunicii sale.

După sosirea familiei îndoliate a fost adus şi corpul decedatei, cu o maşină de la Pompe Funebre.

Toată familia s-a strâns atunci în jurul preşedintelui, s-au îmbrăţişat şi şi-au plâns împreună durerea. Sâmbătă, la ora 16, are loc o slujbă specială în memoria Aurorei Andruşca, oficiată de Pimen, Arhiepiscopul Sucevei şi Rădăuţilor.

Înmormântarea va avea loc duminică.

"Va fi o slujbă specială de ultimul drum. A fost o femeie extraordinară. Dacă ar fi toate femeile astea din Moldova aşa, ar fi multă moralitate. Familia preşedintelui este foarte afectată pentru că era o femeie cu îngăduinţă, răbdare, înţelepciune şi cu credinţă. Frumuseţea omului porneşte din suflet. Domnul preşedinte m-a întrebat ce se serveşte", a declarat preotul care se ocupă de slujbă specială pregătită în memoria Aurorei Andruşca.

loading...
1 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
31 mar 21:28
Răspunde | Votează email 0 email
filmkanetz
elicopteru e pe banii poporului ???? halal criza !!!
1
EUR
4.8344
RON
13 Aug
noapte 19 °
zi 34 °
Ultimele joburi adaugate
24 H