Familia casieriţei ucise în coafor vrea daune de la Vlădan

Familia Marianei Bendre, casiera ucisă în coafor odată cu soţia lui Gheorghe Vlădan, vrea daune de la criminal. Oamenii spun că au cheltuit peste 10.000 de lei numai cu înmormântarea.

RomaniaTV.net
04 sept. 2012, 06:52
Familia casieriţei ucise în coafor vrea daune de la Vlădan

Gheorghe Vlădan şi-a ucis soţia, într-un acces de gelozie, în timp ce aceasta se afla la muncă. Victimă i-a căzut, însă, şi Mariana Bendre, casiera de la coafor. În urmă a rămas un soţ îndurerat, dar şi cu mulţi bani de plătit. Un apropiat descrie prin ce trece acesta.

„Familia Bendre a cheltuit foarte mulţi bani, de când a luat corpul de la IML şi până sâmbătă, când a fost parastasul de şase luni. La IML au dat 400 de lei, coşciugul şi crucea au costat 2.800 de lei, pentru doi preoţi au dat 550 de lei. După înmormântare s-a făcut masă, cum se face, cu 70 de persoane, au cheltuit 3.200 de lei. La parastasul de sâmbătă au venit 32 de persoane, alţi 2.500 de lei. Şi aşa va fi pana la parastasul de 7 ani”, a povestit un apropiat al familiei Bendre.

În ciuda tragediei suferite, Georgiana Bendre s-a concentrat asupra examenelor şi a reuşit să intre la facultate. Tatăl ei pare, însă, să nu-şi mai revină, spun apropiaţii.

„E dus, nu mai judecă, încercăm să-l scoatem din această stare”, a mai povestit sursa.

Cornel Bendre nu este singurul care nu-şi poate reveni după tragedia din martie.

Gheorghe Vlădan susţine în continuare că nu a mers după soţia sa cu intenţia de a o ucide, deşi anchetatorii au stabilit contrariul.