Familia, către Dragomir: Retrage-te! Nu vezi că DNA te bagă în pământ?

Dumitru Dragomir a cedat nervos când procurii DNA l-au anunţat că i-au pus sub sechestru trei case. "Era roşu de furie, tuturor le-a fost frică să nu i se întâmple ceva", au declarat, pentru ProSport, surse apropiate şefului Ligii.

RomaniaTV.net
10 apr. 2012, 10:26
Familia, către Dragomir: Retrage-te! Nu vezi că DNA te bagă în pământ?

Preşedintele LPF resimte din plin presiunea anchetei DNA în care este acuzat de abuz în serviciu în cazul dezafilierii Universităţii Craiova. Potrivit ProSport, când procurorii au sunat la uşă pentru a-i prezenta documentele prin care nu are voie să înstrăineze bunurile, Dumitru Dragomir a cedat nervos.

Preşedintele Ligii a început să strige la procurori că nu este vinovat şi din cauza patronului Universităţii, el are de suferit. „A început să strige la procurori că el nu are nicio vină, că Mititelu a furat şi el e cel care suferă. A vrut să-i dea afară. Era roşu de furie, le-a fost frică tuturor să nu i se întâmple ceva„, susţine ziarul, care citează o sursă apropiată lui Dumitru Dragomir. 

După plecarea procurorilor, Dragomir a fost rugat de familie să renunţe la şefia Ligii Profesioniste de Fotbal. „Retrage-te! Nu vezi că DNA te bagă în pământ?„, i-ar fi spus soţia sa, Vica.