Familia lui Chauncey Hardy dă în judecată spitalul din Giurgiu

Familia baschetbalistului american Chauncey Hardy, decedat pe 9 octombrie, după ce cu o noapte înainte fusese bătut într-un club din Giurgiu, nu concepe ca vinovaţii să nu plătească. Printre aceştia sunt vizaţi şi cei de al spitalul din Giurgiu, unde a fost dus tânărul de 23 de ani înainte de a ajunge la Bucureşti, unde a fost operat şi a murit.

RomaniaTV.net
24 oct. 2011, 09:22
Familia lui Chauncey Hardy dă în judecată spitalul din Giurgiu

Familia baschetbalistului american Chauncey Hardy, omorât în bătaie într-un club, intenţionează să dea în judecată spitalul din Giurgiu, anunţă RTV, citând Libertatea.

Rudele fostului conducător de joc de la CSS Giurgiu consideră că sportivul putea fi salvat dacă medicii îşi faceau datoria. Singurul roman prezent la înmormântarea lui Hardy din America, jurnalistul Grigore Culian, a dezvăluit în Libertatea intenţia membrilor familiei fostului jucator de la CSS Giurgiu.

Baschetbalistul american Chauncey Hardy a murit pe 9 octombrie, după ce cu o seara înainte fusese bătut într-un club din Giurgiu. Inconştient după loviturile încasate, Chauncey Hardy a fost dus la spitalul din Giurgiu unde i s-a aplicat tratament pentru o presupusă comă alcoolică. Abia ulterior s-au luat măsurile ce se impuneau pentru traumatismul craniocerebral suferit de american, înainte de a fi transportat la Bucureşti, unde a fost operat pentru îndepărtarea unui hematom. A fost însă prea târziu, sportivul fiind declarat mort după ce a suferit două infarcturi în timpul operaţiei.