Familia lui Emi Pian nu îşi revine după pierderea interlopului. Ce a postat pe Tik Tok nepotul fostului lider Duduianu

Familia lui Emi Pian nu şi-a revenit după moartea fostului lider Duduianu şi probabil că o să dureze până o să se obişnuiască cu lipsa bărbatului.

RomaniaTV.net
27 aug. 2020, 19:25

Nepotul interlopului, Erik, fiul băiatului lui Emi Pian, a postat pe Tik Tok imagini din casă, în care se observă tablouri imense cu fostul lider Duduianu, pentru a-i vedea mereu chipul şi să îşi amintească cu drag de el.

Citeşte şi: Preotul care a oficiat înmormântarea lui Emi Pian rupe tăcerea despre scandalul momentului, legat de Poliţia Română şi Duduieni

 

Fiul lui Emi Pian, distrus de durere

În vârstă de 21 de ani, Aly Duduianu, fiul fostului lider al lumii interlope bucureștene, a fost de față atunci când Emi Pian a fost în junghiat în conflictul care a avut loc în zona Giulești. Se pare că tânărul a rămas marcat de ceea ce a văzut atunci, după ce a fost martorul cumplitei răfuieli între cele două clanuri.

Surse apropiate familiei Duduienilor, susțin că Aly refuză să mănânce și nu mai poate să doarmă din momentul în care a asistat la moartea tatălui său, Emi Pian, conform cancan.ro.

Zilele trecute, tânărul în vârstă de 21 de ani a fost audiat, de procurorii care au preluat cazul, în calitate de martor în dosarul uciderii tatălui său, iar rememorarea cumplitului eveniment i-a făcut foarte rău. Se pare că el s-ar fi prăbușit de durere în fața polițiștilor, chiar în timp ce trebuia să dea declarații.

Aly Duduianu ar fi mărturisit că nu mănâncă de zile întregi și că se gândește în permanență la tatăl său, Emi Pian.

Gabriel Duduianu și-a tatuat pe braț chipul lui Emi Pian

Pe rețelele de socializare, Gabriel Duduianu postează zilnic numeroase fotografii cu el și Emi Pian, dar și citate care mai de care mai triste, în memoria tatălui său pe care l-a pierdut mult prea devreme.

Mai mult, lângă chipul lui Emi Pian, Gabriel Duduianu a scris și un mesaj sfâșietor. „În brațele mele pentru un moment, în inima mea pentru totdeauna” în engleză, dar și în limba țigănească: “Dade tu san” (tată, unde ești) și muro ilo (inima mea, iubirea mea)”.