Familia lui George Burcea și a Vivianei Sposub are un nou membru: „Ajung și la acest capitol al vieții mele”

După o relație destul de tumultoasă, cu multe suișuri și coborâșuri, George Burcea și Viviana Sposub sunt din nou împreună, iar, acum, în familia lor a apărut un nou membru!

12 mart. 2024, 20:43
Familia lui George Burcea și a Vivianei Sposub are un nou membru: „Ajung și la acest capitol al vieții mele”

Viviana Sposub și George Burcea formează unul dintre cele mai îndrăgite și cunoscute cupluri de la noi din țară. Deși au traversat și printr-o perioadă în care au fost despărțiți, acum cei doi s-au împăcat și sunt mai fericiți ca niciodată. Cei doi se iubesc din plin și reusesc să funcționeze din ce în ce mai bine. De curând, cei doi au hotărât să își mărească familia cu încă un membru.

Citește și: Ana Bogdan și iubitul ei, pilotul de raliuri Simone Tempestini, s-au despărțit după 4 ani de relație

George Burcea și Viviana Sposub au fost despărțiți o bună perioadă de timp, însă și-au dat seama că iubirea dintre ei este prea mare și că nu pot trăi unul fără celălalt. Ei au împărtășit cu fanii de pe rețelele social cine este noul membru al familiei lor. Este vorba de o pisicuță extrem de drăguță. În imaginea surprinsă de vedetă se poate observa bucuria pe care o trăiește atât ea, dar mai ales partenerul ei, care se joacă de zor cu patrupedul.

Într-un interviu recent, Viviana Sposub a vorbit despre experiența din America și despre împăcarea cu George Burcea.

„În America, pentru mine, totul e extrem de impresionant. Mă simt ca acasă deja acolo. Am copilărit uitându-mă la producții care au fost filmate ori la New York, ori la L.A. Acum am ocazia să văd toate locurile pe care le vedeam atunci când eram copil și pe care visam să le vizitez într-o zi.

M-am bucurat să trăiesc sărbătorile într-o locație caldă. A fost pentru prima oară când am plecat din Europa. Și m-am bucurat și de prezența lui George. Am petrecut sărbătorile împreună și a fost foarte frumos”, mărturisește Viviana Sposub, în exclusivitate pentru Viva.ro.

De asemenea, frumoasa șatenă a mărturisit că a ajuns într-un punct al vieții în care se simte pregătită să devină mamă.

„Îmi doresc foarte mult să fiu mamă. Nu știu dacă mă văd mamă în viitorul apropiat, dar cu siguranță voi fi mamă. Am simțit asta întotdeauna, îmi plac foarte mult copiii. M-aș bucura foarte mult să ajung și la acest capitol al vieții mele”, mai spune Viviana Sposub.

Citește și: Adrian Mutu rupe gura târgului cu noul său bolid de lux! Ce bijuterie pe patru roți si-a cumpărat „Briliantul”