Familia lui Ramon de la MasterChef trece prin clipe grele în Germania. Cu ce problemă se confruntă soţia îndoliată

Ramon Chicireanu, fostul concurent de la ”Masterchef” a murit pe 16 martie după doi ani în care a luptat cu cancerul. Familia bucătarului trece prin clipe grele în Germania, deoarece trupul neînsufleţit nu poate fi repatriat din cauza coronavirusului.

RomaniaTV.net
18 mart. 2020, 06:52
Familia lui Ramon de la MasterChef trece prin clipe grele în Germania. Cu ce problemă se confruntă soţia îndoliată

O maladie nemiloasă i-a curmat viața concurentului de la Masterchef, fară a putea să mai riposteze. A făcut tratamente, s-a și operat în ultimii doi ani, a tras cu dinții să rămână în viață, dar nu s-a mai putut. Bărbatul a închis ochii pentru totdeauna pe un pat de spital.

Mesajul sfâşietor postat pe Facebook de Gabi de la „MasterChef”, înainte de a muri

Trupul neînsuflețit al bărbatului nu poate fi adus în România din cauza  coronavirusului care a înroșit toată Europa.

Este foarte greu, autoritățile de acolo nu permit ca Ramon să fie transportat în România, nici cu mașina, nici cu avionul. COVID-19 s-a răspândit cu repeziciune și în Germania și s-au luat masuri clare de izolare, mai ales pe parte medicala, în spitale. Totul este sigilat și soției lui Ramon nu i s-a dat niciun răspuns concret în privință repatrierii trupului neînsuflețit„, au dezvăluit persoane apropiate familiei pentru Wowbiz.ro.

Roxana Chicireanu, gest sfâşietor făcut în memoria soţului ei, Ramon

Durerea din sufletul Roxanei Chicireanu este una infinită în faţa acestei tragedii pe care o traversează alături de copii şi rudele sale. Ea a găsit puterea şi i-a adus un omagiu lui Ramon Chicireanu… şi-a schimbat fotografia de profil de la Facebook cu una alb-negru în care apare fostul concurent de la “MasterChef”.

Imaginea nu a fost însoţită de niciun mesaj. “Sincere condoleanţe, Roxana! O veste foarte tristă! Cuvintele sunt de prisos, dar bunul Dumnezeu să te întărească să treci peste această grea încercare, să rămâi puternic pentru cei trei copii ai tăi. Dumnezeu să-l odihnească în pace şi să-l aibă în pază”, “Dumnezeu să îţi dea putere! Vă iubim pe toţi”,

“Sincere condoleanţe!!!! Multă putere ca să treci peste aceste momente… Dumnezeu să fie cu voi! Ne pare atât de rău…”, “Condoleanțe, fată puternică! Ești o mamă eroină, ai fost o sotie desăvârșită… găsește încă o dată puterea să înveți sa trăiești cu o așa mare durere, pentru tine și pentru cele 3 flori pe care le-a lăsat din dragoste! Dumnezeu sa-l așeze între îngeri!”, “Condoleante! Dumnezeu să te primeasca în Raiul Lui, Ramon! Dumnezeu să vă dea putere, Roxana… să puteţi trece peste dureroasa pierdere” sunt cinci dintre comentariile strânse la noua fotografie de profil a Roxanei Chicireanu.