Klaus Iohannis intervine în cazul Caracal. Familia Luizei a ajuns la Cotroceni: „Domnule preşedinte, ajutaţi-ne! Să se facă dreptate”

Mama și bunicul Luizei Melencu au ajuns vineri după-amiază la Palatul Cotroceni, unde sunt primiţi de un consilier al preşedintelui Klaus Iohannis. "Să sperăm că domnul preşedinte ne ascultă şi se implică mai mult în acest caz. Sunt întrebări mult, care de 8 luni sunt fără răspuns. (...) aceste fete nu sunt omorâte, aceste fete sunt traficate. Vreau să se meargă pe pista de trafic de persoane", a spus Monica Melencu, la sosirea la Palatul Cotroceni. 

RomaniaTV.net
29 nov. 2019, 05:47
Klaus Iohannis intervine în cazul Caracal. Familia Luizei a ajuns la Cotroceni: „Domnule preşedinte, ajutaţi-ne! Să se facă dreptate”

Mama și bunicul Luizei Melencu au ajuns vineri la Palatul Cotroceni, unde au de gând să pună mai multe întrebări. La Cotroceni a ajuns şi avocatul familiei Melencu, Carmen Obârşanu. 

„A fost un strigăt de disperare. Să sperăm că domnul preşedinte ne ascultă şi se implică mai mult în acest caz. Sunt întrebări mult, care de 8 luni sunt fără răspuns. În calitate de preşedinte, domnia sa ar putea să se implice. Ne întâlnim cu un consilier al preşedintelui, cu toate că eu aş fi vrut să vorbesc personal cu dânsul. Vreau să-i spun că am fost umiliţi, vreau să aflăm adevărul, să aflăm ce s-a întâmplat cu fiica mea. (…) eu cred că fiica mea nici nu a trecut prin casa lui Dincă. Dar tinând cont că tot am vorbit de complici, au găsit complicele nepotrivit. Am citit o parte din acest dosar, sper să-l studiem pînă la final. Probe concrete, solide nu am văzut în acel dosar. Eu va spun: aceste fete nu sunt omorâte, aceste fete sunt traficate. Vreau să-i spun preşedintelui: să se meargă pe pista de trafic de persoane”, a declarat mama Luizei, la sosirea la Palatul Cotroceni, înainte de întâlnirea cu consilierul lui Klaus Iohannis. 

Anterior, Monica Melencu declarase că are emoţii foarte mari. „Sper să fim ajutaţi si intelesi şi sa discutam unii cu altii, să primim niste raspunsuri. Vrem să aflăm adevărul, am citat o parte din acel dosar”, a spus mama Luizei.

„Domnule preşedinte, ajutaţi-ne. Este un strigăt disperat. Să se facă dreptate, să plătească vinovaţii”, a spus bunicul Luizei înainte de întâlnirea de la Cotroceni.

 

„Eu întrebări am, sper să primesc și răspunsuri la întrebările pe care o să i le adresez domniei sale. Mergem cu speranța la domnul președinte și ne pare bine că am fost înțeleși și auziți. Ce am dori… Având atâtea servicii la dispoziție, sperăm ca dândul să fie foarte bine documentat și informat ca de această dată să nu mai spună minciuni sau alte aberații”, a spus Monica Melencu.

Gheorghe Dincă a violat-o pe Luiza Melencu, tânăra de 18 ani, înainte de o o ucide, au stabilit procurorii DIICOT care investighează cele două crime care au avut loc la Caracal. Acesta ar fi avut un complice, un vecin care îl ajuta la curățenie în curte din când în când. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au emis mandat de arestare pe numele lui Ştefan Risipiteanu. 

Bunicul şi mama Luizei nu cred versiunile oficialităţilor şi cred că aşa-zisul violator, Ştefan Risipiceanu, ar fi de fapt o diversiune orchestrată la nivel înalt.

„Vor să atragă atenţia opiniei publice de la adevăraţii vinovaţi. Vinovatul nu este acest om amărât. Noi nu credem că el ar fi fost în stare să facă aşa ceva. Ăsta, pentru un pahar de ţuică şi o bucată de pâine, şi-ar fi vândut şi sufletul. Nu este adevărat. De văzut, l-am văzut pe aici pe la poartă, când au fost momentele alea de tensiune, de groază. Nu am îndrăznit să mergem peste el, să îl întrebăm pentru că sunt oameni plătiţi”, a spus bunicul Luizei, citat de România TV.

Citeşte şi Alexandru Cumpănaşu: 11 persoane care au violat-o pe fata asta, iar martorul care a spus asta a fost considerat nebun de DIICOT