Fiica Andreei Esca, petrecere de Halloween fără regulile impuse de pandemie

Alexia Eram nu ratează nici o petrece de fițe, motiv pentru care a fost preuzentă şi la evenimentul de Halloween. Fiica celebrei prezentatoare de la Pro TV, Andreea Esca, s-a distrat de minune, însă nu a ținut cont de nicio regulă impusă de pandemie.

01 nov. 2020, 13:30
Fiica Andreei Esca, petrecere de Halloween fără regulile impuse de pandemie

Alexia Eram și restul participanților la petrecerea care s-a ținut într-un club din Capitală nu au purtat mască de protecție, iar despre distanță nici nu s-a pus problema de așa ceva. Tânăra în vârstă de 20 de ani a dansat ore bune alături de prietenele sale, fără a avea teama virusului din China.

S-a aflat! De ce nu o place Antonia pe fiica Andreei Esca. Mesaj categoric: „Este cel mai josnic gest”

Iubita lui Mario Fresh nu se teme de noul tip de coronavirus, în ciuda faptului că familia sa a avut boala în urmă cu câteva luni. Alexia Eram a stat aproape de prietenii ei și s-a distrat până în zori, semn că i-au lipsit aceste evenimente.

Alexandre Eram, prima apariţie după ce a avut probleme mari din cauza Covid-19. Cum arată acum soţul Andreei Esca FOTO

Fiica știristei Andreea Esca nu a purtat deloc mască de protecție, așa cum se poate vedea din filmările postate chiar de ea și de amicii săi pe rețelele de socializare. De asemenea, nici ceilalți participanți nu s-au sfiit să stea într-un spațiu închis fără a-și lua măsuri de siguranță. Toată lumea s-a simțit bine și nimeni nu a luat în calcul că s-ar putea îmbolnăvi cu noul tip de coronavirus.