Familia procurorului Tiberiu Niță din Constanța, la un pas de o nouă dramă după ce fiul lui s-a sinucis. Era să moară după ce a mâncat la o cherhana din Vadu

Familia procurorului Tiberiu Niță din Constanța trece printr-o nouă încercare. La doar 10 zile după ce fiul lui s-a sinucis, procurorul a ajuns în starea gravă la spital după ce a mâncat peşte expirat la cherhana Moessia din Vadu.

02 dec. 2022, 09:47
Familia procurorului Tiberiu Niță din Constanța, la un pas de o nouă dramă după ce fiul lui s-a sinucis. Era să moară după ce a mâncat la o cherhana din Vadu

Procurorul Teodor Niță, de la Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Constanța, a ajuns în stare gravă la spital, după ce a luat masa, miercuri seară, la cherhana Moessia din Vadu. Magistratul a fost servit cu peşte ton expirat, potrivit focuspress.ro. După ce a început să se simtă din ce în ce mai rău, procurorul a ajuns la Centrul de Permanență de la Năvodari, unde personalul medical a chemat ambulanța pentru a-l transporta la Spitalul Județean Constanţa.

”Le mulțumesc medicilor care mi-au salvat viața, după ce am fost otrăvit. Sunt niște oameni excepționali și le mulțumesc”, a declarat procurorul Niță pentru focuspress.ro.

Citește și Fiul procurorului Teodor Niță, din Constanța, a fost înmormântat alături de sora lui. Drama cumplită a familiei care și-a pierdut ambii copii la distanță de doar câțiva ani

 

Cherhana Moessia din Vadu, închisă de ANPC după ce procurorul Teodor Niţă era să moară. S-au găsit produse expirate de jumătate de an, excremente de şoareci şi multă mizerie

A doua zi, la prima oră, reprezentanții ANPC și polițiștii au făcut un control la Cherhana Moessia din Vadu. Au fost găsite produse din pește depozitate în condiții neconforme, mult sub limita admisă de lege, urme și excremente de șobolani, insecte și multă mizerie în locul unde se preparau produsele pentru a le fi servite clienților.

Cherhana Moessia din Vadu a fost închisă, iar proprietarii au primit o amendă de 10.000 de lei.

 

Problemele pare că se ţin lanţ de familia procurorului Teodor Niţă. Petrica Adrian Niță, fiul lui, a fost înmormântat în urmă cu 12 zile la Cimitirul Central din Constanța. Tot acolo își doarme somnul de veci și sora lui, Sânziana, care a trăit doar câteva zile.

Adrian Petrică Niță avea 31 de ani şi lucra ca executor judecătoresc. Tânărul și-a pus capăt zilelor cu arma tatălui său, procurorul Teodor Niță. Tânărul a mers acasă la tatăl său, a luat arma pe care o ținea încuiată și a plecat înapoi la locuința sa, aflată în centrul orașului Constanța. S-a împușcat în cap, dar înainte a lăsat un mesaj de adio tatălui său pentru a-și explica gestul.

Citind mesajul, tatăl lui a plecat de urgență la locuința fiului, cu speranța că va ajunge înainte de a comite gestul extrem. A sunat imediat la 112, iar echipajul medical care s-a deplasat la fața locului nu a putut a încercat să-i salveze viața. Medicii au început manevrele de resuscitare, l-au intubat, l-au ventilat mecanic și l-au dus la spital. Din păcate, nu au reușit să-l readucă la viață.

Citește și Ultimele cuvinte ale lui Petrică, fiul procurorului Teodor Niţă, înainte de a se sinucide: „Nu vreau să fiu nemernic, am vrut doar să iubesc”

Potrivit unor surse din anchetă, bărbatul în vârstă de 31 de ani ar fi avut o relație cu o femeie mai mare decât el cu 17 ani, cu care nu putea să fie împreună din cauză că era însurat și aștepta un copil, iar acest lucru l-a dezechilibrat extrem de mult din punct de vedere emoțional.