Ultimele cuvinte ale lui Petrică, fiul procurorului Teodor Niţă, înainte de a se sinucide: „Nu vreau să fiu nemernic, am vrut doar să iubesc”

Fiul procurorului Teodor Niţă, executorul judecătoresc Adrian Petrică Niţă, în vârstă de 31 de ani, s-a împuşcat duminică în cap.

22 nov. 2022, 11:32
Ultimele cuvinte ale lui Petrică, fiul procurorului Teodor Niţă, înainte de a se sinucide: „Nu vreau să fiu nemernic, am vrut doar să iubesc”

Secţia de Urmărire Penală de la Parchetul General a preluat ancheta în dosarul în care se efectuează cercetări cu privire la împrejurările în care fiul procurorului Teodor Niţă s-a împuşcat în cap, au declarat surse judiciare pentru AGERPRES.

În acest caz, sunt efectuate cercetări in rem pentru săvârşirea infracţiunilor de nerespectarea regimului armelor şi muniţiilor şi ucidere din culpă.

Mario Iorgulescu se consideră o victimă şi „ameninţă” cu renunţarea la cetăţenia română: „Sunt dezamăgit de conducerea ţării, de legislaţia ţării, care nu există, procurori şi judecători care nu îşi fac treaba”

Executorul judecătoresc Adrian Petrică Niţă, în vârstă de 31 de ani, s-a împuşcat duminică în cap. El este fiul procurorului Teodor Niţă, din cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanţa, devenit cunoscut pentru investigaţiile derulate cu privire la importul ilegal de deşeuri în România prin Portul Constanţa.

Potrivit presei locale, Adrian Petrică Niţă s-a deplasat duminică la locuinţa tatălui său, de unde a luat un pistol care îi aparţinea procurorului, după care s-a dus la apartamentul în care locuia cu chirie şi s-a împuşcat în cap. Înainte de a se sinucide, el ar fi trimis un mesaj tatălui său, în care şi-a explicat gestul. Procurorul Niţă a plecat de urgenţă spre locuinţa fiului, unde l-a găsit împuşcat în zona capului, dar încă avea semne vitale.

Fiul procurorului Teodor Niță, din Constanța, a fost înmormântat alături de sora lui. Drama cumplită a familiei care și-a pierdut ambii copii la distanță de doar câțiva ani

A sunat la 112 şi două echipaje SMURD – un echipaj de prim ajutor şi un echipaj de terapie intensivă mobilă – s-au deplasat la faţa locului şi au început manevrele de resuscitare. Tânărul a fost transportat apoi la spital, însă a decedat după câteva ore.

Ultimele cuvinte ale lui Petrică, fiul procurorului Teodor Niță, înainte de a se împuşca: „Am vrut doar să iubesc”

Adrian Petrică Niţă s-a sinucis

Biletul de adio pe care Petrică Niță, fiul celebrului procuror din Constanţa, l-a lăsat tatălui înainte de a se sinucide a ieşit la iveală. Bărbatul, în vârstă de 31 de ani, a lăsat un mesaj cutremurător tatălui său, după ce o dezamăgire în dragoste pare să-l fi adus în această situaţie.

Petrică Niţă spune că i-a furat arma tatălui şi i-a mărturisit că o dragoste neîmplinită din trecut nu i-ar fi dat pace. O femeie cu 14 ani mai mare ar fi cheia lipsă din întreaga poveste.

Mesajul terifiant trimis de fiul sinucigaș al procurorului din Constanța, care s-a împușcat în cap
În plus, surse din ancheta spun că celebrul procuror din Constanţa își păstra arma din dotare doar într-o casetă, nu într-un seif, iar fiul său a spart cutia foarte uşor.

„Nu vreau să fiu rău, nu vreau să fiu nemernic, am vrut doar să iubesc” – aşa începe mesajul de adio pe care Petrică Niţă i l-a trimis tatălui său.