Fiul procurorului Teodor Niță, din Constanța, a fost înmormântat alături de sora lui. Drama cumplită a familiei care și-a pierdut ambii copii la distanță de doar câțiva ani

Petrica Adrian Niță, fiul procurorului Teodor Niță, a fost înmormântat, luni, la Cimitirul Central din Constanța. Tot acolo își doarme somnul de veci și sora lui, Sânziana, care a trăit doar câteva zile.

21 nov. 2022, 18:01
Fiul procurorului Teodor Niță, din Constanța, a fost înmormântat alături de sora lui. Drama cumplită a familiei care și-a pierdut ambii copii la distanță de doar câțiva ani

Procurorul Teodor Niță și familia lui au trăit o adevărată dramă. El și soția, Anca, și-au pierdut ambii copii. Sânziana s-a născut în mai 2001 și, din păcate, a trăit doar câteva zile. Acum, Petrică Adrian, cel de-al doilea copil, a murit cu doar o zi în urmă, la vârsta de doar 31 de ani.

Petrică Adrian era doar fiul procurorului, însă Anca Niță l-a crescut ca și cum ar fi fost și al ei. Teodor Niță e procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Constanța, iar Anca Niță, lector universitar la Facultatea de Drept din cadrul Universității Ovidius din Constanța.

Înmormântarea lui Petrică Adrian Niță a durat puțin. Tânărul nu a avut parte de slujbă, fiind vorba de sinucidere, care e considerată a fi un păcat.

Citește și Fiul unui celebru procuror din Constanța s-a împușcat în cap cu arma tatălui său. Starea tânărului este extrem de gravă

Niciun reprezentant al presei nu a fost primit în incinta cimitirului, operatorii de televiziune au încercat să filmeze de la poartă. După ce trupul neînsuflețit al tânărului a fost coborât la groapă, toți participanții la înmormântare au fost invitați la pomana creștinească. În urma lor, a venit o mașină plină de coroane de flori care au fost așezate peste cripta familiei.

Adrian Petrică Niță, care lucra ca executor judecătoresc, și-a pus capăt zilelor duminică, cu arma tatălui său, procurorul Teodor Niță. Tânărul a mers acasă la tatăl său, a luat arma pe care o ținea încuiată și a plecat înapoi la locuința sa, aflată în centrul orașului Constanța. S-a împușcat în cap, dar înainte a lăsat un mesaj de adio tatălui său pentru a-și explica gestul.

Citind mesajul, tatăl lui a plecat de urgență la locuința fiului, cu speranța că va ajunge înainte de a comite gestul extrem. A sunat imediat la 112, iar echipajul medical care s-a deplasat la fața locului nu a putut a încercat să-i salveze viața. Medicii au început manevrele de resuscitare, l-au intubat, l-au ventilat mecanic și l-au dus la spital. Din păcate, nu au reușit să-l readucă la viață.

Adrian Petrică părea că avea viața perfectă. Avea succes pe plan profesional și la fel de bine îi era și pe plan personal. Era căsătorit, avea un copil și mai aștepta unul, soția lui era însărcinată. Nimeni, în afară de familie, nu înțelege de ce a recurs la gestul extrem. Tatăl lui nu a dorit să facă publice aceste informații.

Citește și Mesajul terifiant trimis de fiul sinucigaș al procurorului din Constanța, care s-a împușcat în cap