Ducesa de Cambridge, felicitată de Familia Regală a României pentru naşterea fetiţei sale

Publicat: Sâmbătă, 02 Mai 2015 22:01 // Actualizat: Sâmbătă, 02 Mai 2015 22:21 // Sursa: romaniatv.net

Principesa moştenitoare Margareta şi principele Radu ai României au transmis o scrisoare ducesei de Cambridge şi soţului acesteia, prinţul William al Marii Britanii, în care îi felicită pe tinerii părinţi pentru naşterea fetiţei acestora.

Foto: familiaregală.ro

"Familia Regală a României a aflat cu bucurie despre naşterea celui de-al doilea copil al Alteţelor Lor Regale Ducele şi Ducesa de Cambridge. Astăzi, 2 mai 2015, la Londra, la ora 8.34, Alteţa Sa Regală Principesa Catherine a adus pe lume o fetiţă în greutate de 3,7 kilograme", se spune într-un anunţ publicat, sâmbătă, pe blogul oficial al Casei Regale a României.

Citeşte şi: PRIMELE IMAGINI cu mica prinţesă. Prinţul William şi ducesa de Cambridge au prezentat-o publicului VIDEO

Potrivit anunţului, principesa Margareta şi principele Radu au transmis o scrisoare ducesei de Cambridge şi soţului acesteia, prinţul William al Marii Britanii.

"Principesa Moştenitoare Margareta şi Principele Radu au scris o scrisoare Ducelui şi Ducesei de Cambridge, în care felicită pe tinerii părinţi şi doresc întregii familii fericire, bucurie şi împliniri", se spune în acelaşi anunţ.

Potrivit sursei citate, în ziua botezului micii principese de Cambridge, la Castelul Săvârşin, va fi plantată o magnolie care va purta numele acesteia şi care va fi aşezată alături de stejarul principelui George, care a fost plantat în august 2013.

Soţia prinţului William al Marii Britanii, Kate Middleton, a născut, sâmbătă, al doilea copil al cuplului: o fetiţă. Bebelușul este al patrulea în ordinea succesiunii la tron, după fratele sau mai mare, George. Pentru regina Elisabeta a II-a, acesta este al cincilea strănepot.

Mica prinţesă, al cărei nume nu a fost anunţat deocamdată, s-a născut în această dimineaţă, la 10.34 ora României, după un travaliu de circa două ore şi jumătate.

Ea are 3,7 kilograme şi este perfect sănătoasă. Bebeluşul este al patrulea în ordinea de succesiune la tronul Marii Britanii, după fratele său George, tatăl William şi bunicul Charles.

CITEŞTE ŞI Naşterea BEBELUŞULUI REGAL. Kate Middleton a ajuns la spitalul Saint Mary din Londra în travaliu

În vârstă de 32 de ani, prinţul William, nepotul reginei Elisabeta a 2-a, s-a căsătorit cu frumoasa Kate în 2011. Aproximativ un an mai târziu a venit pe lume, tot la maternitatea Saint Mary, primul lor copil - prinţul George.

 

loading...
3 Comenteaza // Vezi comentarii
Loading...
Daca ti-a placut articolul, urmareste RomaniaTV.NET pe   facebook facebook sau  twitter twitter.
03 mai 01:05
...Marii Britanii, în care îi felicită pe tinerii părinţi pentru naşterea fetiţei acestora. Citește mai departe… Citeste mai mult Source:: ...
02 mai 22:24
...William al Marii Britanii, în care îi felicită pe tinerii părinţi pentru naşterea fetiţei acestora. Citește mai departe…   ...
02 mai 22:10
...media="screen">
var td_blocks = []; //here we store all the items for the current page

//td_block class - each ajax block uses a object of this class for requests
...
1
EUR
4.8419
RON
02 Jun
noapte 7 °
zi 22 °
Ultimele joburi adaugate
24 H