Familia Simonei Halep s-a mărit. Anunţul a fost făcut pe Instagram: „Ce veste bună!”

Simona Halep este în culmea fericirii, după ce a devenit mătuşă pentru a doua oară. Cumnata sportivei a născut un băieţel, care poartă numele tatălui tenismenei, Stere.

RomaniaTV.net
20 iul. 2020, 07:50
Familia Simonei Halep s-a mărit. Anunţul a fost făcut pe Instagram: „Ce veste bună!”

Vestea a fost dată chiar de Simona, într-un videoclip postat pe Instagram. „Am un frățior pe care îl cheamă Stere!„, a spus Tania, cealaltă nepoțică a Simonei Halep.

Bine ai venit!/ Zi frumoasă/ Ce veste buna! Abia astept sa te vad impreuna cu el„, sunt doar câteva mesaje primite de campioana de la Wimbledon. 

Citeşte şi: Simona Halep, vacanţă de vis alături de Toni Iuruc. Ce staţiune din România a ales sportiva

 
 
 
View this post on Instagram @lumy.halep @kollyhalep

A post shared by Simona Halep (@simonahalep) onJul 19, 2020 at 6:24am PDT

Halep și Tecău, învingători la Winners Open, la dublu mixt

Simona Halep şi Horia Tecău au învins perechea Marius Copil / Gabriela Ruse cu 6-3, 6-4, duminică, în meciul de dublu mixt care a încheiat turneul demonstrativ Winners Open, de la Cluj-Napoca. Halep şi Tecău, care vor reprezenta România la Jocurile Olimpice de la Tokyo în proba de dublu mixt, au obţinut victoria într-o oră şi jumătate.

Turneul, dotat cu premii în valoare de 30.000 de dolari, a fost primul turneu de tenis care a avut loc în România de la ridicarea restricţiilor impuse în contextul epidemiei de coronavirus, pe zgură, la baza sportivă Winners Sports Club din Cluj-Napoca, respectându-se măsurile autorităţilor care reglementează desfăşurarea competiţiilor sportive în contextul pandemiei de coronavirus.

La turneu au participat şase jucătoare române, Irina Begu (81 WTA), Irina Bara (159 WTA), Jaqueline Cristian (162 WTA), Gabriela Ruse (177 WTA), Georgia Crăciun (354 WTA), Miriam Bulgaru (387 WTA).