Simona Halep, vacanţă de vis alături de Toni Iuruc. Ce staţiune din România a ales sportiva

Simona Halep a petrecut un weekend de poveste alături de iubitul său, Toni Iuruc, în România. În contextul actual al pandemiei de coronavirus, dar şi a măsurilor impuse de autorităţi, sportiva a ales să se bucure de o mini-vacanţă în România.

RomaniaTV.net
29 iun. 2020, 06:40

Simona Halep a decis să plece într-o vacanță alături de iubitul ei, Toni Iuruc dar și de prietenii lor Cosmin Hodor și Irina Antonie. Aceștia au ales o locație din România, mai exact Poiana Brașov.

Citeşte şi: Simona Halep, anunţ dureros pentru TOŢI FANII. Decizie RADICALĂ luată de fostul lider WTA

Lângă poza postată pe contul de Instagram al Simonei Halep, aceasta a adăugat și o descriere: „Poate nu e Wimbledon, dar este foarte verde”. Plecarea la munte a fost un motiv de relaxare având în vedere că în curând vor începe turneele de tenis care au fost amânate din cauza coronavirusului.

Simona Halep va fi prezentă, la finalul săptămânii viitoare, la Cluj, unde va juca un meci de dublu mixt alături de Horia Tecău, Marius Copil și de învingătoarea turneului amical de la Winners Club. De asemenea şi Irina Begu, Jaqueline Cristian, Irina Bara, Gabriela Ruse, Georgia Craciun si Miriam Bulgaru au confirmat participarea la evenimentul sportiv.

Castigatoarea va pleca acasa cu 10.000 de dolari si va avea sansa sa joace duminica (5 iulie, ora 16:30) un meci amical de dublu mixt cu Simona Halep, Horia Tecau si Marius Copil”, se arata in comunicatul citat.

In plus, meciurile se vor juca cu personal tehnic redus, doar un arbitru de linie si cel de scaun, copiii de mingi vor purta manusi, iar jucatoarele isi vor lua singure prosoapele. Mingile se vor schimba la 7 si la 9 game-uri si vor fi dezinfectate cu lampa UV.

„Industria sportiva si cea de evenimente din Romania au nevoie de sustinere, acum mai mult ca niciodata. Am depus eforturi sa organizam acest eveniment in conditii speciale, pentru a readuce jucatoarele pe teren.

Sustinerea si prezenta echipei olimpice de tenis a Romaniei – Simona Halep si Horia Tecau, impreuna cu Marius Copil, ne valideaza initiativa. Bineinteles, vom fi extrem de atenti la toate masurile impuse de lege, astfel incat evenimentul sa se deruleze in conditii de maxima siguranta pentru jucatoare si pentru toti cei implicati in organizarea lui”, a declarat managerul turneului, Patrick Ciorcila.