Familia Sterp a găsit hoţii care i-au spart casa. Primele declaraţii ale mamei Geta: „Acum totul s-a sfârșit!”

Familia Sterp a găsit hoţii care i-au spart casa. Toţi membrii au suferit în momentul când au aflat că le-a fost spartă casa, făptaşii fugind cu seiful care conținea 200.000 de euro. Văzând că poliţia nu se implică foarte tare, mama Geta şi copiii ei au decis să facă ei o anchetă pe cont propriu.

11 nov. 2022, 08:52
Familia Sterp a găsit hoţii care i-au spart casa. Primele declaraţii ale mamei Geta: „Acum totul s-a sfârșit!”
Familia Sterp a găsit hoţii care i-au spart casa

Familia Sterp a găsit hoţii care i-au spart casa. Toţi cei din familie s-au implicat şi au făcut tot posibilul pentru a aduna dovezi privind incidentul. Toate informațiile pe care au reușit să le strângă, le-au oferit apoi poliției, pentru a continua cercetările.

Citeşte şi: Mama Geta a reacţionat în urma scandalului de la Madrid, în care este implicat Culiţă Sterp: „Ce ai pățit? Atâția bani ai pierdut”

Familia Sterp a găsit hoţii care i-au spart casa

Mama Geta este convinsă că nu se înșală și că făptașii sunt chiar cei pe care ea și copiii săi i-au identificat, așa că tot ce le mai rămâne de făcut este să aștepte verdictul autorităților. Ar fi vorba despre patru bărbați, despre care a spus că îi „cunoaște cu nume și prenume”.

De asemenea, femeia a mai precizat că tâlharii trăiesc într-o comună „nici apropiată, nici îndepărtată” de cea unde se află locuința familiei Sterp, mai precis localitatea General Berthelot, din zona Hațegului.

Dacă în urmă cu două luni aveam doar niște bănuieli, situația s-a schimbat între timp. Mergând din aproape în aproape, vorbind cu unul și cu altul, am ajuns la cei care ne-au spart casa în vară. După mine, am găsit autorii, bate-i să-i bată!

Nu pot să vă multe lucruri, dar am făcut anchetă în toată regula. Apoi, cu toate dovezile pe care le-am strâns am mers la poliție. Noi nu ne jucăm. Atâta ne-am chinuit cu povestea asta că trebuia să iasă soarele și pe strada noastră. Numai cu câți oameni am vorbit, la câți nu ne-am plâns. De câte ori nu am mers într-o parte sau alta. Dar acum totul s-a sfârșit!”, a declarat mama Geta, pentru Playtech.ro.