Tânără româncă, moartă după un accident dramatic în Italia. Trei copii au rămas orfani

Simina Anca şi-a pierdut viaţa într-un accident grav produs sâmbătă pe Corso Europa, la Volpiano (Torino). Românca se afla în maşină alături de o colegă de muncă. Se întorceau spre casă. În urma impactului cu alt autoturism, maşina în care se afla românca a ieșit de pe șosea, răsturnându-se pe o parte.

28 nov. 2022, 09:25
Tânără româncă, moartă după un accident dramatic în Italia. Trei copii au rămas orfani

O tânără româncă a murit sâmbătă noaptea în urma unui grav accident de circulaţie produs cu puțin înainte de ora 18:00, pe Corso Europa, la Volpiano (Torino). Românca era în maşină alături de prietena ei, când s-au ciocnit cu un Nissan Quashai, la volanul căruia se afla un bărbat în vârstă de 48 de ani.

Tânără româncă, moartă după un accident dramatic în Italia

La fața locului s-au deplasat pompierii din Torino Stura, voluntarii din Volpiano, 118 și carabinierii, potrivit stiridiaspora.ro.

Citeşte şi: Fată de 19 ani, rănită şi abandonată în câmp după un accident provocat de iubitul ei. Bărbatul era beat şi a fugit

În urma accidentului, șoferul Nissan-ului și prietena româncei au fost transportaţi la spitalul San Giovanni Bosco. După accident, românca a intrat în stop cardiac și a fost resuscitată. Femeia în vârstă de 34 de ani a fost transportată cu elicopterul în stare gravă la spitalul CTO din Torino. Doar că la scurt timp după ce a ajuns la spitalul din Torino, Anca Simina Calancea a murit.

Citeşte şi: Un șofer de 83 de ani din județul Argeș a făcut trei victime pe șosea și a fugit. Două dintre acestea au decedat

Anca Simina Calancea avea doar 34 de ani și lasă în urma sa un soț îndurerat, trei copii care sunt nevoiți acum să crească fără mamă.

Anca Simina era originară din Reșița, dar trăia în Italia, la Leini, împreună cu soțul său, Ionel, și cu cei trei copii ai lor. Românca lucra la curățenie, potrivit Giornale la Voce.

În momentul accidentului, Anca Simina era în maşină împreună cu prietena ei, Rosella Rotella. Se întorceau de la serviciu. Românca a fost rănită foarte grav, iar medicii nu au mai reușit să-i salveze viața.