Familie de suflet. Fiecare om aparţine celor 5 familii spirituale

Sufletul este energie, acelasi tip de energie care ceeaza totul in Univers. Atunci cand ne reducem la starea pura de energie suntem cu totii interconectati sunt toti suntem unul.

RomaniaTV.net
27 aug. 2018, 20:08
Familie de suflet. Fiecare om aparţine celor 5 familii spirituale

Suntem aici pentru ca avem un scop, un motiv pentru a exista.

Multi intelepti considera Pamantul un loc in care am venit pentru a invata diverse lucruri si a experimenta viata in forma materiala.

Pe Pamant putem experimenta placerile fizice si materiale si sa invatam iubirea, ura si toate celelalte emotii dintre ele.

La nivel de suflet, suntem aici pentru a merge in aceasta calatorie si chiar daca drumul fiecaruia este usor diferit. Venim aici cu un grup de suflete cu care suntem in armonie din punct de vedere energetic. Membrii din familiile de suflet sunt conectati in timpul vietii pe pamant.

Oamenii din familiile noastre de suflet sunt cei cu care avem un contact intre suflete fiind parte a calatoriei noastre de pe acest pamant.

Uneori, formam echipe pentru a creea si aduce inovatia pe pamant.
Cu totii apartinem unei anume familii de suflet, iar aceste familii sunt aici pentru a servi unui scop diferit.

Iata cele 5 tipuri de familii de suflet care exista pe acest pamant.

Familie de suflet #1: Sursa
Mai intai este important sa intelegem ca suntem cu totii Sursa de energie. Intr-un semn anume, totul din acest Univers este parte din Sursa de energie. Ceea ce inseamna ca suntem cu totii interconectati.

Desi suntem interconectati cu orice lucru din Univers, sufletele noastre au ales Pamantul ca locul perfect pentru materializare. Asa ca impreuna suntem responsabili pentru viata de pe planeta Pamant.

Fiecare actiune si orice gand creeaza o unda in cosmos, unda care afecteaza pe toata lumea. Cand ne ranim pe noi insine ori pe ceilalti, energia aceasta influenteaza si lumea in care traim.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.