Şef din Poliţie, omorât de un şofer ucrainean care a adormit la volan. Fiica şi soţia poliţistului sunt rănite

Șeful Serviciului de Imigrări Galați a murit pe o șosea din Ialomița după ce mașina pe care o conducea a fost lovită de un TIR condus de un șofer ucrainean. Ofițerul de poliție în vârstă de 41 de ani era în autoturism cu fiica de 12 ani și soția de 38 de ani. Femeia e în stare critică la spital.

07 nov. 2022, 11:52
Şef din Poliţie, omorât de un şofer ucrainean care a adormit la volan. Fiica şi soţia poliţistului sunt rănite

Șeful Serviciului Imigrări Galați, comisarul șef Ciprian Șimu (41 ani), și-a pierdut viața sâmbătă noaptea într-un accident rutier produs în zona localităţii Iazu din judeţul Ialomiţa. Un şofer ucrainean a adormit la volanul unui TIR, a intrat pe contrasens şi a lovit în plin în maşina poliţistului.

Citeşte şi: Accident grav în Satu Mare. Un şofer a intrat cu maşina într-o casă

În urma impactului, ambele autovehicule au fost proiectate în afara părţii carosabile, potrivit viata-libera.ro.

Familia poliţistului se întorcea spre casă, la Galaţi.

 

Ciprian Şimu a murit strivit de un TIR condus de un şofer ucrainean

Poliţistul se afla la volanul mașinii personale și era însoțit de soție și de fiica lui. Maşina poliţistului a fost lovită în plin de un TIR înmatriculat în Ucraina. Din primele date, şoferul ucrainean ar fi adormit la volan și ar fi pierdut controlul direcției.

Ciprian Șimu a murit la spital. Soția sa, în vârstă de 38 de ani, este în stare foarte gravă la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slobozia. Tot acolo a ajuns şi fetiţa lor în vârstă de 12 ani. Din fericire, copila a suferit răni minore.

Citeşte şi: Tavanul unui restaurant s-a prăbuşit peste mese. Momente de panică la o nuntă în Brăila

Poliția Rutieră Ialomița a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.