Familiile persoanelor decedate în accidentul în care şi-a pierdut viaţa Kobe Bryant au dat în judecată compania care deţinea elicoperul

Familiile persoanelor decedate în accidentul în care şi-a pierdut viaţa şi Kobe Bryant, au dat în judecată societăţile care deţineau şi exploatau elicopterul prăbuşit la 26 ianuarie. 

RomaniaTV.net
21 apr. 2020, 08:47
Familiile persoanelor decedate în accidentul în care şi-a pierdut viaţa Kobe Bryant au dat în judecată compania care deţinea elicoperul

Membrii familiei antrenorului de baseball John Altobelli, soţiei sale Keri şi fiicei lor de 13 ani Alyssa, care juca baschet la acelaşi club cu Gianna, fiica lui Kobe Bryant, şi membrii familiei antrenorului secund Christina Mauser de la echipa de baschet la care evoluau Alyssa şi Gianna au depus, duminică, plângeri separate la Curtea Superioară din Los Angeles, potrivit site-ului TMZ.

Reclamanţii atacă Island Express Helicopters şi Island Express Holding pentru conduită imprudentă, neglijentă şi ilegală.

Citeşte şi: Charles Barkley, despre amintirea lui Kobe Bryant: „Trebuie să spunem întreaga poveste”

În urmă cu două luni, Vanessa Bryant, văduva fostei glorii a echipei LA Lakers şi mama fiicei lor, Gianna, a fost prima care a dat în judecată aceste companii.

Fostul baschetbalist Kobe Bryant, fiica lui de 13 ani, Gianna, şi alte şapte persoane au încetat din viaţă, la 26 ianuarie, după ce elicopterul în care se aflau s-a prăbuşit lângă Calabasas, o localitate aflată la 50 de kilometri nord-vest de Los Angeles.

Citeşte şi: Soţia lui Kobe Bryant, primul mesaj după tragedie: „Este imposibil să îmi imaginez viaţa fără ei”

În afara pilotului Ara Zobayan, a lui Kobe Bryant şi a fiicei fostului baschetablist, Gianna, în aparat se mai aflau John Altobelli, antrenor al echipei de baseball Orange Coast College, soţia lui, Keri, fiica lor, Alyssa, care juca la aceeaşi echipă de baschet cu Gianna, Payton Chester, o altă jucătoare de baschet, împreună cu mama ei, Sarah Chester, şi Christina Mauser, antrenoare de baschet feminin.