Familiile victimelor tragediei de pe A2, sfâşiate de durere VIDEO

Durere fără margini în familiile victimelor care au pierit sâmbătă, în accidentul de pe Autostrada Soarelui. Printre ele, şi rudele celor doi bărbaţi din Slobozia, care lucrau ca agenţi de pază la o societate din Capitală. Unul dintre ei se angajase ca să facă bani pentru tratamentul fiului său, grav rănit tot într-un accident rutier petrecut în urmă cu 3 ani.

07 nov. 2016, 07:26
Familiile victimelor tragediei de pe A2, sfâşiate de durere VIDEO

Mircea Savu avea 49 de ani şi lucra de o lună la o firmă de pază din Bucureşti. El şi colegul său, de 52 de ani, erau într-unul dintre cele două microbuze implicate în carambol şi se întorceau de la muncă.

„Îl sun la 9 fără un sfert, îl sun la 10, îl sun la 11. Nu se poate, când aprind televizorul mi-a venit rău. Am sperat până în ultima clipă că deschide poarta şi intră”, povesteşte soţia unei victime.

Potrivit România TV, bărbatul spera că noul loc de muncă îi va aduce banii de care avea nevoie ca să îşi facă bine băiatul cu handicap. Apropiaţii sunt în stare de şoc după dispariţia lui fulgerătoare.

„Nădejdea noastră a plecat, a plecat nădejdea din curtea noastră”, spune plângând soacra lui.

Bărbatul lasă în urmă doi copii, de 22 şi, respectiv, 24 de ani.

Ultimele informaţii despre răniţii în accidentul de pe A2

O persoană internată la Spitalul Floreasca în urma accidentului care a avut loc sâmbătă dimineaţă pe A2 se află în stare extrem de gravă, dar stabilă, la Secţia de Terapie Intensivă. Totodată, numărul persoanelor rănite care mai sunt încă internate în spital este de 24, 20 de persoane fiind deja externate.

La Secţia Chirurgie fuseseră iniţial duse două persoane, însă una dintre acestea a solicitat externarea. De asemenea, la Secţia Ortopedie mai sunt internaţi doi pacienţi.

Citeşte şi ACCIDENT pe Autostrada Soarelui. Mărturii CUTREMURĂTOARE ale răniţilor: Maşinile se izbeau. Oamenii erau plini de sânge VIDEO

O femeie în vârstă de 70 de ani, care venise cu leziuni foarte grave în urma accidentului, internată la Terapie Intensivă, a decedat sâmbătă seară.

Iniţial, la Spitalul de Ugenţă Floreasca fuseseră aduşi 11 răniţi.

Citeşte şi Record trist. România este pe primul loc în Uniunea Europeană la numărul morţilor în accidente rutiere

Patru persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 57 au fost rănite în urma accidentului care a avut loc, sâmbătă dimineaţă, pe autostrada Bucureşti-Constanţa, pe sensul de mers spre Constanţa, fiind implicate 29 de maşini.

Răniţii au fost distribuiţi la Spitalele Floreasca, Grigore Alexandrescu, Pantelimon, Bagdasar Arseni, Sf. Ioan şi la Spitalul Universitar.

Un număr de 24 de persoane rănite sâmbătă în accidentul produs pe Autostrada A2 sunt în continuare internate în spitale, informează Ministerul Sănătății.

La Spitalul Floreasca sunt internați 4 răniți, la Spitalul Bagdasar Arseni — 6, la Spitalul Pantelimon — 3, Spitalul Sf. Ioan — 3, Spitalul Universitar — 3, Spitalul Elias — 4, Spitalul Călărași — 1.

Sâmbătă, un accident rutier în care au fost implicate 29 de mașini, dintre care 2 microbuze care transportau persoane și un camion, s-a produs pe A2, în zona Lehliu.

Patru persoane au decedat în urma evenimentului rutier, peste 40 fiind rănite.

Patru persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte 57 au fost rănite în urma accidentului care a avut loc, sâmbătă dimineaţă, pe autostrada Bucureşti-Constanţa, pe sensul de mers spre Constanţa, fiind implicate 29 de maşini.