Fane Spoitoru a murit. Era ţinut în viaţă doar de aparate

Fane Spoitoru, celebrul interlop care a tăiat cu sabia un poliţist, a murit pe patul unui spital din Israel. Pe numele real Ion Titişor, acesta a suferit un accident vascular.

07 apr. 2016, 05:40
Fane Spoitoru a murit. Era ţinut în viaţă doar de aparate

UPDATE: Fane Spoitoru a murit!

Fane Spoitoru, este ţinut în viaţă de aparte după ce a suferit un accident vascular, scriu cei de la wowbiz.ro. Interlopul se pare că a mai avut probleme de sănătate pe care le-a tratat în Israel, însă acum medicii nu sunt prea optimişti.

Fane Spoitoru a fost unul dintre cei mai de temuit interlopi din Bucureşti. El a devenit celebru acum 24 de ani în urma unei răfuieli care a avut loc într-un club. Atunci interlopul i-a tăiat unui poliţist o mână cu sabia. Acesta s-a apărat şi l-a împuşcat. „Eu văd, cu pistolul sus: Poliţia, stai că trag! Stai, stai că trag! Nimic! Banc, îmi scapă … primul glonţ mi-a scăpat. Mi-a tremurat mâna şi primul glonţ mi-a scăpat Fane se apropia. Nu ştiam ce avea în mână că dacă ştiam că are sabie, crezi că eram tâmpit să-l las să se apropie de mine?! Când a ridicat mâna…o străfulgerare de lumină şi din reflex am ridicat mâna. M-a lovit.Trag una în piciorul stâng.Trag una în piciorul drept. Nimic. În secunda aia, când l-am văzut cu sabia… bum, bum, bum pe restul în burtă. Era cu sabia deasupra capului şi a căzut pe spate„, îşi amintea poliţistul, care între timp a murit.

Citeşte şi Poliţistul care l-a împuşcat pe interlopul Fane Spoitoru a fost GĂSIT MORT în casă

După ce şi-a petrecut cea mai mare parte din viaţă în închisoare, Spoitoru a fost reabilitat de judecători. Astfel, cel mai cunoscut interlop român a scăpat de cazier şi a redevenit în mod oficial cetăţean onest.