Fane Văncică a fost reţinut de poliţişti. Interlopul a fost prins pe aeroportul Otopeni

Fane Văncică a fost reţinut de poliţişti după ce a bătut şi umilit o femeie. Clipul video a fost postat pe TikTok şi apoi a fost preluat şi distribuit pe Facebook şi YouTube.

02 sept. 2022, 09:37
Fane Văncică a fost reţinut de poliţişti. Interlopul a fost prins pe aeroportul Otopeni
Fane Văncică a fost reţinut de poliţişti

Fane Văncică a fost reţinut de poliţişti. La data de 01 septembrie, ora 22:15, Secția 16 Poliție a fost informată de către polițiști din cadrul Poliției de Frontieră Aeroport Henri Coandă București cu privire la faptul că numitul Niță Cami, zis Fane Vancică, se află în custodia acestora.

Citeşte şi: Fane Văncică îi declară război lui Adrian Minune. Ce mesaj îi transmite cumătrului său: „Nu te înjur că mi-e rușine”

Fane Văncică a fost reţinut de poliţişti

A fost pus în executare un mandat de aducere emis pe numele acestuia, fiind condus la sediul Secției 16 Poliție, unde a fost audiat. Totodată i-au fost readuse la cunoștință măsurile prevăzute de ordinul de protecție, emis pe numele său, în data de 30 august.

Fane Văncică a declarat, în cadrul audierilor, faptul că el și persoana vătămată „se iubesc foarte mult, iar aceasta este sadomasochistă și îi place să fie bătută”.

Victima nu mai poate depune plângere și asta deoarece imaginile care au apărut zilele trecute pe rețelele sociale au fost filmate în luna mai, iar conform Codului Penal, aceasta putea depune o plângere în termen de trei luni, termen care a expirat.

Fane Vancică, filmat când bate şi umileşte o femeie

Pe imagini se poate observa cum interlopul stă pe un scaun şi se ridică din când în când pentru a lovi cu piciorul, în timp ce femeie stă ghemuită, în genunchi, pe podea.

Mii de oameni au urmărit scenele îngrozitoare. Promovat în online, clipul video a vrut să fie, din partea interloplui, lansarea unui nou scandal la care să poată răspunde prin live-uri pe TikTok, aşa cum, de altfel, s-a şi întâmplat.

Eram beat şi nu mi-am luat pastilele„, a fost scuza lui Fane Vancică.