Fanii au iniţiat o petiţie pentru introducerea Denisei Manelista în Calendarul Ortodox

Moartea Denisei Răducu a adus multă suferinţă în familia artistei, dar şi a celor care au simpatizat-o. Fanii artistei au cerut nici mai mult nici mai puţin decât canonizarea cântăreţei. Aşa se face că pe un celebru site de petiții, mai mulți fani ai Denisei vor ca artista să treacă în rândul sfinților!

RomaniaTV.net
28 iul. 2017, 09:30
Fanii au iniţiat o petiţie pentru introducerea Denisei Manelista în Calendarul Ortodox

Denisa Manelista a dus o luptă aprigă cu boala, dar din păcate pentru apropiaţii ei şi toţi cei care au cunoscut-o nu a reuşit să iasă învingătoare. În cinci luni, fata frumoasă şi blondă s-a schimbat enorm. A slăbit foarte mult, iar atunci când mergea la medic era transportată într-un scaun cu rotile. Pentru chinul prin care a trecut la o vârstă atât de fragedă, fanii s-au gândit ca printr-o petiţie să o aducă în rândul sfinţilor.  Nu se știe ce minune a făcut artista pentru a fi trecută în Calendarul Ortodox, unde fanii ei insistă că acolo îi este locul şi au iniţiat o petiție on-line, care a strâns deja 420 de semnături şi continuă să mai adune adepţi. 

„Propunem ca îngerul care a murit duminică dimineaţă să fie sanctificată! Un om de o bunătate fără margini! Denisa Răducu merită să îşi găsească loc în calendarul ortodox, pentru cât de mult a dăruit oamenilor şi pentru cât de mult a suferit în ultimele luni de viaţă”, se arată în textul petiției.