Fanii celebrului serial La Casa de Papel sunt în extaz după anunțul făcut de Netflix

Veste bună pentru fanii serialului La Casa de Papel, unul dintre cele mai de succes lansate de Netflix.

12 feb. 2023, 18:21
Fanii celebrului serial La Casa de Papel sunt în extaz după anunțul făcut de Netflix

Netflix a anunțat că va lansa în curând un nou serial, cu Pedro Alonso în rol principal și va fi continuarea celebrului La Casa de Papel.

Citiți și: La casa de papel. Final apoteotic pentru serialul-fenomen după cinci sezoane. Ultima parte, disponibilă din 3 decembrie!

Netflix anunță când va avea loc premiera serialului Berlin

„Berlin” este numele serialului care va avea premiera pe platforma de streaming, în luna decembrie 2023.

„Sunt foarte încântat de ideea asta. Sunt recunoscător că mă pot conecta cu oamenii din toată lumea și să primesc în același timp atâta iubire. Am început serialul fără să știm în ce direcție ne vom îndrepta și se pare că am câștigat. Mulțumesc fanilor pentru tot!”, a mărturisit Pedro Alonso.

Anunțul a fost făcut de cei de la Netflix prin intermediul unui filmuleț postat pe rețelele de socializare.

Acțiunea din „Berlin”, după cum a dezvăluit primul video de prezentare, va fi plasată în trecut, relatând evenimentele care l-au determinat pe protagonist să devină parte din jaful Profesorului, potrivit tvmania.ro

Filmările pentru serialul „Berlin” au început în data de 3 octombrie 2022, la Paris, urmând ca producția să se mute apoi la Madrid, scrie The Hollywood Reporter.

Alex Pina este regizorul și scenaristul serialului de succes La Casa de Papel.

„Doar două lucruri pot însenina o zi sumbră: primul ar fi dragostea, iar al doilea să furi o avere. Acestea sunt motivele care îl fac pe Berlin să trăiască perioada sa de glorie, o perioadă în care nu are nicio idee despre boala lui și nici nu a rămas captiv ca un șoarece în Monetăria Spaniolă.

În acest moment începe să pregătească unul dintre cele mai extraordinare jafuri: să facă nevăzute bijuterii în valoare de 44 de milioane, printr-un fel de truc magic. Pentru a face asta, va cere ajutorul uneia dintre cele trei bande cu care a mai colaborat și pentru alte spargeri”, conform unui comunicat de presă.

Citiți și: Netflix introduce o nouă strategie prin care utilizatorii nu vor mai putea împărți parola cu familia sau cu prietenii