Fanii celor doi au rămas ÎNCREMENIT! Poza ASTA face SENZAŢIE pe Facebook. Ce fac Ruby şi Victor Slav?

Cum Victor Slav a lipsit în ultima vreme din peisajul monden, mai toată lumea se întreba când va mai da un semn de viaţă.Şi cum viaţa oferă suprize de tot felul la fiecare minut, fanii au primit un semn de la fanul lor. Recent, Victor a postat o fotografie pe contul său de socializare alături de Ruby.

RomaniaTV.net
14 ian. 2015, 14:10

Anul trecut, revelionul celor de la Antena 1 a fost în topul emisiunilor preferate de către cei de acasă. Dacă la filmările show-ului cei mai apreciaţi artişti ai momentului s-au întrecut în talente, după filmări, aceştia s-au întrecut în fotografii care mai de care mai spectaculoase.

Ruby, anunţ CUMPLIT pe Facebook: „Are nevoie de sânge din orice grupă”

Printre cei care au dorit să iasă în evidenţă se numără şi Ruby, care s-a fotografiat alături de Victor Slav. Poate că până acum aceste lucruri sunt unele normale, însă fotografia realizată de cei doi este una diferită, care din păcate, o dezavantajează pe cântăreaţă. Artista s-a fotografiat lângă Victor fără încălţăminte, lucru care nu o avantajează, deoarece Ruby are o înălţime de doar 1.50 metri.

La vederea acestei fotografii, fanii s-au întrecut în comentarii care mai de care mai răutăcioase, ca de exemplu: „Ai ieşit cu tati?”, „Woow Ruby e foarte scundă!!”, „Ţânţarul cu măgarul”, „Wtf, ce dracu’ e arătarea aia, nu am văzut o oroare mai mare… Are 1.50 înălţime din care 80 de cm are numai capu”.

Citeşte şi  Ruby moşteneşte fundul şi sânii de la mama ei. Cum arată mama artistei