Fanii englezi şi-au pierdut minţile după finala EURO2020 şi au atacat ambasada Bulgariei, confundând steagul cu cel al Italiei

Anglia a fost învinsă, în finala EURO 2020, de Italia, scor 1-1 (4-3 dupa loviturile de departajare), iar după meci fanii englezi au provocat numeroase incidente, atacând suporterii italieni şi cauzând numeroase distrugeri.

12 iul. 2021, 23:40
Fanii englezi şi-au pierdut minţile după finala EURO2020 şi au atacat ambasada Bulgariei, confundând steagul cu cel al Italiei

Printre „victimele” furiei britanici s-a numărat şi Ambasada Bulgariei din Londra, care a fost atacată deoarece fanii englezi au confundat steagul vecinilor noştri cu cel al Italiei şi au încercat să îl rupă.

Dezvăluirea a fost făcută de Georgi Gotev, jurnalist la Euractiv.bg. Potrivit spuselor jurnalistului mai sus menționat, după partida de pe „Wembley”, ultrașii englezi au atacat Ambasada Bulgariei, aceștia confundând steagul țării vecinilor noștri cu cel al Italiei.

„Suporterii nervoși au încercat să rupă steagul de la Ambasada Bulgariei din Londra, pentru că are aceleași culori că drapelul Italiei”, a scris Georgi Gotev, pe contul oficial de Twitter, conform Prosport.

Fanii englezi contestă victoria Italiei și au lansat o petiție prin care cer rejucarea finalei EURO 2020

În plus, ultrașii englezi îl acuză pe arbitrul Bjorn Kuipers că ar fi luat mai multe decizii pro Italia.

„Meciul disputat pe 11 iulie 2021 nu a fost corect deloc. Italienii au primit doar cartonaș galben atunci când îi trăgeau pe jucătorii englezi, tratându-i ca pe niște sclavi. Toate aceste împingeri, trageri și lovituri au fost permise pentru ca Italia să câștige?

Sunt, cu siguranță, decizii părtinitoare. Italia ar fi trebuit să primească un cartonaș roșu pentru jocul său, iar meciul să fie rejucat cu un arbitru corect. Nu a fost corect deloc”, a scris cel care a lansat una dintre petiții pe site-ul change.org.

Citeşte şi: David Popovici: „Sunt un băiat care înoată foarte repede, cu antrenori, părinţi şi oameni care mă susţin geniali”