Fanii lui Mihai Bendeac sunt în extaz! Actorul vrea să transforme serialul “Băieți de oraș” în film: „Munca noastră și personajele acelea merită asta!”

Deși s-a retras din televiziune anul trecut, Mihai Bendeac le-a dezvăluit fanilor săi că are de gând să lanseze un nou film și să transforme celebrul serial “Băieți de oraș” într-un lungmetraj de succes.

07 feb. 2023, 08:53
Fanii lui Mihai Bendeac sunt în extaz! Actorul vrea să transforme serialul “Băieți de oraș” în film: „Munca noastră și personajele acelea merită asta!”

Mihai Bendeac vrea să dea lovitura în cinematografie și să lanseze un film artistic.  În urmă cu câteva luni, actorul și-a anunţat demisia de la Antena 1, în urma unei dispute la emisiunea iUmor.

Citiți și: Anunțul surprinzător făcut de Mihai Bendeac: „Simt tot mai mult nevoia acută de a intra în PSD!”

Mihai Bendeac a făcut marele anunţ

Ultimul mesaj postat de simpaticul actor pe pagina lui de Instagram arată că are planuri mare de viitor, iar în acest moment lucrează la un film.

„Promit că, după ce termin filmul la care lucrez acum, fac “Băieți de oraș – The Movie”. Munca noastră și personajele acelea merită asta”, a scris actorul, pe contul său de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Mihai Bendeac (@jurnalul_unui_burlac)

Scenariul serialului „Băieți de oraș” a fost scris de Mihai Bendeac și a fost difuzat pe Antena 1 în perioada 2016 -2018). Serialul îi are în centrul atenției pe Roby Roberto (Mihai Bendeac), Daniela (Lorena Luchian), Malone (Vlad Drăgulin), Gina Felea (Anca Dinicu), Renata (Doina Teodoru) și Dorian (Micutzu).

Deși în ultima perioadă a preferat să stea departe de lumina reflectoarelor, comediantul a postat un mesaj pe pagina lui de Instagram, iar anunțul a creat mare vâlvă printre internauți. Actorul a distribuit o fotografie cu sigla PRO TV, în dreptul căruia nu a scris nimic, lăsând la interpretarea publicului.

Temele abordate în serial parodiază viața „băieților de oraș”.

Fostul jurat de la iUmor s-ar fi dus la sediul celui mai cunoscut trust media din România, unde ar fi putut semna contractul cu televiziunea concurentă Antenelor.

Fanii au rămas surprinși de postarea fostului jurat de la ,,iUmor”, însă l-au felicitat pe acesta și i-au urat mult succes în noul său proiect profesional.

Citiți și: Bomba anului în televiziune. Cu ce post de televiziune a semnat Mihai Bendeac