Fanii Simonei Halep, glume răutăcioase la adresa Serenei Williams. ”9 este un număr mai bun”

Simona Halep a obținut reducerea suspendării din partea TAS de la 4 ani la 9 luni în cazul scandalului legat de dopaj. Fanii au asaltat-o pe tenismenă cu mesaje de susținere, dar și cu ironii la adresa Serenei Williams. Vezi mai jos ce i-au transmis americancei.

06 mart. 2024, 14:03
Fanii Simonei Halep, glume răutăcioase la adresa Serenei Williams. ”9 este un număr mai bun”

Simona Halep a obținut reducerea suspendării din partea TAS de la 4 ani la 9 luni în cazul scandalului legat de dopaj. Fanii au asaltat-o pe tenismenă cu mesaje de susținere, dar și cu ironii la adresa Sereni Williams, în vârstă de 42 de ani.

Citește și Vestea anului în sport. Simona Halep a scăpat, pedeapsă redusă de la 4 ani la 9 luni de suspendare!

În luna septembrie 2023, Serena postase un mesaj ciudat, chiar la scurt timp după verdictul prezentat de ITIA, iar fanii româncei noastre nu au dat uitării cele spuse și au ținut să o ”înțepe” pentru ironia de atunci.

Pe 13 iulie 2019, Simona Halep o învingea pe Serena Williams în finala turneului de la Wimbledon, iar pentru sportiva americană a fost o adevărată lovitură.

Cu o victorie ar fi ajuns la 24 de trofee de Grand Slam și ar fi egalat-o pe Margaret Court în topul celor mai titrate jucătoare din toate timpurile.

Fanii Simonei Halep, ironie la adresa Serenei Williams: „9 este un număr mai bun”

Într-un mesaj postat la scurt timp după publicarea verdictului în cazul Simonei Halep, Serena Williams a scris pe X: „8 e un număr mai bun”.

Fanii tenisului au pornit zvonuri cu privire la faptul că americanca face referire tocmai la finala pierdută în fața lui Halep, mai ales că pentru Serena ar fi fost titlul cu numărul 8 pe terenul londonez.

Ba mai mult decât cele precizate anterior, Serena Williams a apreciat mesajul pe care îl postase cu câteva minute înainte americanca Nicole Gibbs, unul în care Halep era acuzată direct că a trișat.

„E o dezamăgire atât de mare când descoperi că jumătate dintre eroii tăi din tenis au trișat. E atât de frustrant și transformă sportul în ceva urât. Nu e o luptă corectă. Te întrebi câți mai sunt și câți trec neobservați (Cred că mulți)”, a spus Nicole Gibbs, potrivit Gsp.ro.

”Serena a dovedit că este o persoană rea”

Acum, pe platforma X, userul @_Fedorovici a postat o fotografie care face trimitere exact la acel moment, iar de data asta, în favoarea Simonei Halep: „9 este un număr mai bun”.

Fanii Simonei Halep nu au uitat de postarea Serenei și au revenit la ea pentru a-i lăsa câteva comentarii în care să o „taxeze” pentru ironia afișată:

„Doar pentru că te-a învins la Wimbledon nu înseamnă că trebuie să te manifești în acest fel.”

„Serena a dovedit că este o persoană rea, iar Simona Halep a câștigat până la urmă”.

Citește și Veste excelentă pentru Simona Halep în plin proces la TAS. Sancţiune anulată pentru un supliment contaminat

„Acum poți să plângi, Serena…”, sunt câteva dintre comentariile de pe platforma X.