Fanii Survivor România sunt revoltați de victoria lui Dan Ursa: „Nu este drept, în finală s-a târât pe traseu”

Fanii Survivor România sunt nemulțumiți de faptul că Dan Ursa a câștigat marele premiu, considerând că acesta nu merita victoria.

25 mai 2023, 11:16
Fanii Survivor România sunt revoltați de victoria lui Dan Ursa: „Nu este drept, în finală s-a târât pe traseu”
Dan Ursa, câștigătorul Survivor România 2023

Victoria lui Dan Ursa de la Survivor România 2023 i-a supărat pe mulți dintre fanii emisiunii. Mulți dintre aceștia sunt de părere că Andrei Krișan este cel care ar fi trebuit să fie marele câștigător. Ursa a câștigat trofeul și marele premiul de 100.000 de euro, dar nu toți s-au bucurat de rezultat.

Pentru că Andrei Krișan a câștigat cele mai multe probe la ultimul joc din ultimul sezon, telespectatorii consideră că el ar fi trebuit să câștige. În ultimul joc din finală, Krișan a câștigat ărima și a treia etapă. Acesta s-a calificat direct în finală, la a doua sesiune a votului publicului.

Citește și: Câştigător Survivor România 2023 încasează mai puţini bani de la ProTV! Primele declaraţii

În ultima etapă a jocului, l-a învins pe Dan Ursa, care a intrat la votul publicului, alături de Carmen Grebenișan. În cele din urmă, influencerița a fost eliminată, iar finala s-a dat între Ursa și Andrei Krișan.

Comentariile fanilor au fost negative, spunând despre marele câștigător că a fost lent te traseu și că nu merită marele premiu.

„În finală s-a târât pe traseu, mai avea puțin și își dădea sufletul și tot el câștigă… Nu este drept… Andrei, tu ești de fapt câștigătorul Survivor pentru mulți de acasă!”, “Specific românesc, un supraviețuitor care la final mai avea un pic și leșina!”, au scris aceștia pe Facebook și Instagram.

Mulți au spus că nu vor mai urmări următorul sezon și au considerat că sistemul prin care este desemnat câștigătorul nu este unul corect.

„Krișan merita 100% !!!”/ „Adiós, Survivor!!!! Nu mă mai uit niciodată la voi!”/ „Foarte dezamăgitor, eu personal nu mă mai uit la următorul sezon”/ „Finala trebuia jucată pe traseu! Nu e corect așa”/ „Rușine, câștigătorul e Krișan!”, au mai spus alți fani.

Citește și: Dan Ursa a câștigat Survivor România 2023. Andrei Krișan, învins în marea finală

În ultima etapă a jocului din finală, Dan Ursa a pierdut toate duelurile, iar fanii nu cred că merita locul 1.

„Ieși 1 din 3 la 2 jocuri …si după ‘marele public’ decide să stai jos. Un format dezamăgitor…. felicitări lui Ursa dar nu cred că e suficient ca dacă ești grăsuț și slăbești ești supraviețuitorul suprem … totuși 4-0 nu cred că e scor demn de locul 1”/„Nu este corect, rușine Pro TV, Andrei este câștigător, a jucat impecabil”, “Oribil. Nu trebuia sa câștige el. Nu am putut vota”, “Ăsta era să-și dea duhul pe traseu și totuși el a câștigat…vai si amar”, au mai spus alții.