Fantoma din uter: Cum şi-au văzut părinţii viitorului lor copil într-o ecografie

Un cluplu de americani a avut un şoc după ce a văzut ce a ieşit la ecografia uterină. Fătul din uter parcă era fantoma împăratului rău din filmul de ficţiune Războiul Stelelor.

11 mart. 2013, 15:56
Fantoma din uter: Cum şi-au văzut părinţii viitorului lor copil într-o ecografie

Heather Large, o americancă de 39 de ani, din Illinois, însărcinată, privea spre ecograf în timp ce îşi făcea un control când fătul i-a apărut ca o fantomă cu înfăţişarea personajului negativ din filmul de ficţiune Războiul Stelelor, Împăratul Palpatine, privind-o insistent, scrie The Sun. 

Citeşte şi: TERIFIANT: Ce au văzut medicii în burta unei gravide, la ecograf

„În acel moment, cei care ne aflam în cabinetul medical am început să râdem, inclusiv fiica noastră de 8 ani, Hannah şi până şi tehnicianul care se ocupa de aparat”, a povestit soţul lui Heather, Toby, în vârstă de 33 de ani. „După ce ecografia s-a terminat, cel care a procesat-o ne-a întrebat dacă vrem să fie inclusă această imagine în CD-ul pe care urma să îl luăm cu noi acasă, pentru că văzuse că ne amuzase”, a continuat Toby.

Citeşte şi: Imaginaţie bolnavă: O gravidă din Brazilia şi-a văzut soacra moartă, în uterul ei

Viitorul tătic a descărcat săptămâna trecută imaginea din CD pe pagina lui de Internet. „Acum, Heather este deopotrivă amuzată şi tulburată, pentru că imaginile din uterul ei au făcut înconjurul lumii pe Internet„, a mai povestit Toby.