FĂRĂ COVID LA CFR CLUJ! Toate cele 16 teste ale jucătorilor şi membrilor staff-ului au ieșit negative luni

Medicul Virgil Musta crede că cel mai probabil testele iniţiale au fost fals pozitive, iar reprezentanţii CFR Cluj iau în calcul varianta de a da în judecată clinica unde s-a efectuat prima testare.

RomaniaTV.net
27 iul. 2020, 14:43
FĂRĂ COVID LA CFR CLUJ!  Toate cele 16 teste ale jucătorilor şi membrilor staff-ului au ieșit negative luni

„Există situaţia la pacienţi asimptomatici, care au forme uşoare, în decurs de cinci zile să se negativeze. Posibil să fi făcut testul chiar cu câteva zile înainte de a se negativiza. Este puţin probabil că toată lumea să se vindece brusc, în câteva zile. Îmi vine să cred că mai degrabă au fost probleme de tehnică de laborator. Fals pozitive. Nu stăpânesc atât de bine tehnica de laborator, cred că e vorba de analiza martorului. Dacă martorul nu este corespunzător, există riscul ca toate analizele să fie viciate şi teoretic se mai fac încă o data aceste probe”, a declarat doctorul Musta pentru România TV.

Potrivit informaţiilor publicate de Mediafax, CFR Cluj are de gând să dea în judecată clinica „Regina Maria”. Avocaţii vor cere în instanţă despăgubiri de câteva sute de mii de euro. Oficialii CFR-ului susţin că testele făcute aici au fost fals-pozitive, iar clubul a avut numai de suferit de pe urma erorii medicale, atât din punct de vedere financiar, cât şi emoţional.

Citeşte şi: DEMISIE ŞOC Mircea Lucescu nu va mai antrena Dinamo Kiev. A cedat presiunii fanilor