Fără permis şi cu alcoolul în sânge, un tânăr a lovit cu maşina un poliţist

Un tânăr de 18 ani din judeţul Covasna, care conducea fără permis şi sub influenţa băuturilor acoolice, a fost reţinut după ce a acroşat un poliţist care îl somase să se oprească.

RomaniaTV.net
17 mai 2012, 09:31
Fără permis şi cu alcoolul în sânge, un tânăr a lovit cu maşina un poliţist

Potrivit unui comunicat de presă transmis, miercuri, de Inspectoratul de Poliţie Covasna, marţi seară un poliţist de la postul din Vâlcele a vrut să oprească pentru control un şofer care circula în localitatea Araci, agentul ştiind că acesta nu are permis de conducere.

Conform sursei citate, şoferul a accelerat şi l-a acroşat uşor pe poliţist cu maşina, după care a părăsit locul faptei şi s-a dus în curtea locuinţei sale.

Tânărul în vârstă de 18 ani, din comuna Vâlcele, satul Araci, a fost prins şi a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0.21mg/l alcool pur în aerul expirat.

Poliţistul a fost transportat la Spitalul Judeţean din Sfântu Gheorghe, unde i-au fost acordate îngrijiri medicale pentru o plagă superficială la mâna dreaptă.

Totodată, tânărul a fost dus la spital pentru a-i fi recoltate probe biologice în vederea stabilirii alcoolemiei.

În urma cercetărilor poliţiştii au stabilit că autoturismul pe care îl conducea tânărul îi aparţine fratelui său, care locuieşte în acelaşi imobil şi a fost luat fără ştirea acestuia.

Tânărul a fost reţinut, urmând să fie prezentat instanţei cu propunerea de arestare preventivă.