Farsa făcută de elevi unei profesoare. Incredibil ce i-a dus mintea! Femeia a rămas mască – Imagini virale

O profesoară de biologie de la un liceu din România a fost victima unei farse de zile mari. Elevii ei au fost cei care au pus totul la cale. Incredibil ce i-a dus mintea să facă. Imaginile au devenit virale pe reţelele de socializare.

07 apr. 2022, 19:11
Farsa făcută de elevi unei profesoare. Incredibil ce i-a dus mintea! Femeia a rămas mască – Imagini virale
Farsa făcută de elevi unei profesoare. Incredibil ce i-a dus mintea! Femeia a rămas mască - Imagini virale

Farsa făcută de elevi unei profesoare. O profesoară de biologie a rămas mască în momentul în care a intrat în clasă şi a văzut că jumătate dintre elevii ei lipseau. Nu i-a venit să creadă ce a descoperit atunci când a deschis dulapul din spatele clasei.

Farsa făcută de elevi unei profesoare. Imagini VIRALE

Citeşte şi Au băgat mașina într-o dubă, apoi s-au chinuit să o dea jos. Protagoniştii au devenit vedete pe TikTok. Imagini virale

Mai mulţi elevi de liceu s-au gândit să-i facă o farsă de zile mari profesoarei lor de biologie. Astfel că, s-au ascuns în dulapul din spatele clasei. În momentul în care profesoara a intrat în clasă a observat că jumătate dintre copii lipsesc. A deschis dulapul şi ce a urmat a şocat-o. Elevii lipsă erau ascuşi în dulap.

Toată scena a fost filmată, iar imaginile au fost postate pe Tik Tok. Filmuleţul s-a viralizat rapid pe reţelele de socializare. Imaginile au ajuns chiar şi la directorul liceului, iar elevii poznaşi ar putea fi pedepsiţi.

@youngliviu Saguna vibes 2021 toamna V2 #fyp #foryou #saguna #fy ♬ lil cagula va anunt cand iese – Lil Cagula

Citeşte şi Un român care nu şi-a primit banii s-a răzbunat pe angajator, distrugând toată lucrarea. Imaginile au ajuns virale