Farsa macabră care a speriat brăilenii

Un grup de tineri din Brăiala a pus la cale o farsă şocantă, insipirată din miturile urbane americane. Tinerii l-au adus la viaţă pe Slenderman ("omul subţire"), un personaj fictiv apărut ca un adevărat fenomen pe internet care chiar a dus la crime oribile în America.

RomaniaTV.net
09 iun. 2014, 12:13
Farsa macabră care a speriat brăilenii

Slender Man este descris drept un om slab, nefiresc de înalt, cu o faţă goală, îmbrăcat într-un costum negru. Acesta, conform legendei, se plimbă pe străzi şi răpeşte oameni, in special copii, potrivit Infobrăila.

Citeşte şi Şcoală cu forţa. Elevi ridicaţi din baruri de poliţişti şi duşi la ore

Alin Popescu a fost cel care a îmbrăcat un costum negru, şi-a acoperit mainile cu mânuşi chirurgicale şi şi-a înfăşurat capul într-o cârpă albă, pornind pe străzi. Cinci prieteni l-au urmat de la mica distanţă, filmând reacţiile brăilenilor care îl întâlneau pe Slender Man.

Citeşte şi CAZ ŞOCANT! Două minore de 12 ani şi-au ÎNJUNGHIAT prietena de 19 ori din CAUZA unui JOC pe INTERNET FOTO

Am văzut pe internet clipuri cu Slender Man şi am zis să facem şi noi. Ne-am adunat cativa prieteni si am pus la punct tot ce trebuia sa facem. M-am imbracat in costum, mi-am pus o carpa pe fata si manusi in maini, si ajutat de un prieten, ca sincer nu prea vedeam, am pornit pe strazi. Ne-am plimbat cam o ora jumate, doua. Unii ma intrebau cine sunt, ce fac, dar nu le raspundeam„, a declarat protagonistul farsei.