Fast-food-ul în care roboţii preiau comenzi, pregătesc mâncarea şi o servesc la mese. Clienţii nu mai intră în contact cu nimeni

Clienții unui lanț de fast-food din Coreea de Sud pot evita orice interacțiune cu persoane în timpul pandemiei. No Brand Burger folosește roboți pentru a prelua comenzi, a pregăti mâncarea și a o servi la mese.

RomaniaTV.net
17 sept. 2020, 06:07
Fast-food-ul în care roboţii preiau comenzi, pregătesc mâncarea şi o servesc la mese. Clienţii nu mai intră în contact cu nimeni

Clienții comandă și plătesc prin intermediul ecranului tactil, apoi cererea lor este trimisă în bucătărie, unde o mașină de gătit încălzește chiftelele şi pâinea. Când totul este gata, un „chelner” robot își „scoate geanta” şi primeşte comanda.

Persoanele adaugă toppinguri la burgeri și le pun în pungi înainte de a le înmâbna roboților de servire galbeni și negri, care au fost comparați cu Minions.

Este prima dată când văd astfel de roboți, sunt cu adevărat uimitori și amuzanți”, a declarat Shin Hyun Soo, un angajat la No Brand din Seul.

Luna trecută, comenzile preluate de No Brand au reprezentat 58% din vânzările totale, în creștere față de 42% în iulie, potrivit companiei-mamă a lanțului, Shinsegae Food. Lanțul este comercializat ca o opțiune de mâncare rapidă, burgerii costând între 1,50 și 4,50 USD. Și sloganul este „De ce să plătești mai mult? Este destul de bun„.
Există 10 restaurante No Brand Burger în Seoul, Incheon și provincia Gyeonggi.

După un al doilea val recent de infecții cu coronavirus, restaurantele din Coreea de Sud au primit permisiunea de a lua și livra numai după ora 21:00 – o restricție care a fost ridicată abia luni.

Alte restaurante din Asia au început să folosească servere robot în timpul pandemiei.