Fast food-urile McDonald’s sunt acuzate că au micşorat cheesburgerii. Cum se apără compania

Un client nemulţumit a postat pe internet o imagine cu burgerul său, care pare a avea dimesiunile unui deget mare de la mâna bărbatului.

RomaniaTV.net
24 feb. 2020, 16:24
Fast food-urile McDonald’s sunt acuzate că au micşorat cheesburgerii. Cum se apără compania

Clientul nemulţumit a postat imaginea cu comentariul: „N-am mai fost la Mac de ceva timp, burgerii au acum dimensiuni de fursec?”. Postarea a atras o mulţime de comentarii, majoritatea ale altor clienţi care doreau să se plângă de dimensiunile şi calitatea produselor.

„Spre ruşinea mea, am ajuns ca la vizita anuală pe care o fac la Mac, să îmi cumpăr câte doi cheesburgeri, din cauza asta”, a comentat un alt utilizator.

„N-am mai fost de 15 ani, dar chiar că e jumătate din cât era”, s-a plâns un altul, chiar dacă neimplicat şi dezinteresat, după cum chiar el mărturiseşte cu mândrie.

Un reprezentant al companiei a răspuns plângerilor apărute din ce în ce mai des în spaţiul online.

„Greutatea totală a burgerilor noştri rămâne neschimbată. Chifla este de aceeaşi greutate şi aceeaşi înălţime, dar are o formă diferită”, a declarat angajatul McDonalds Australia.

„Nu am schimbat dimensiunea chiftelei de burger de când am deschis primul restaurant în Australia, în 1971. Încă folosim 100% carne australiană, pe care clienţii noştri o cunosc şi o iubesc”, a adăugat acesta.

Citeşte şi: EMOŢIONANT Câinele Cristinei Ţopescu este dat spre adopţie