Făt mort, găsit într-o pungă, într-un hotel din București

Descoperire șocantă făcută într-un hotel de lux din București. Un angajat a descoperit un făt mort băgat într-o pungă. Din primele informatii, o femeie de 22 de ani ar fi cea care și-a dorit sa scape de fat și exista posibilitatea să nu poată fi acuzată de crima pentru că avortul este legal în Romania. 

21 aug. 2023, 12:45
Făt mort, găsit într-o pungă, într-un hotel din București

Angajatul unui hotel din Sectorul 5 al Capitalei a găsit, duminică dimineața, un făt decedat, într-o pungă, în timp ce făcea curățenie. Un alt angajat al hotelului a anunțat imediat Poliția, iar un echipaj de la Secția 17 s-a prezentat la locul indicat. În urma verificărilor, polițiștii au identificat și femeia care a născut fătul.

”La data de 20 august 2023, în jurul orei 07:20, Direcția Generală de Poliție a Municipiului București – Secția 17 a fost sesizată de către un angajat al unui hotel din Sectorul 5, cu privire la faptul că un alt angajat al hotelului, care se ocupă de curățenie, a găsit, într-o pungă, un făt decedat.

Citește și: Noi detalii halucinante apar în cazul Alexandrei, tânăra gravidă din Botoșani care a murit pe patul de spital în timp ce îi implora pe medici să o ajute. „Nu mai rezist! Vă rog din suflet”

În temeiul sesizării, la fața locului s-au deplasat de urgență polițiștii din cadrul Secției 17, care au confirmat cele sesizate inițial.

În urma investigațiilor efectuate a reieșit faptul că, punga a fost abandonată de către o femeie, în vârstă de 22 de ani, care se afla cazată la hotelul respectiv.

Citește și: Doi tineri au murit arși de vii după un accident, în Ploieşti. Accident soldat cu cinci răniţi, provocat de un şofer beat în Argeș

Cauza a fost preluată de către Parchetul de pe lângă Tribunalul București, împreună cu Serviciul Omoruri din cadrul Poliției Capitalei”, au transmis politiștii.