Fata Andreei Marin, apariție de milioane la emisiunea lui Cătălin Măruță: „Am simțit nevoia să mă îndrept și eu”

Andreea s-a afișat, în premieră, alături de fiica ei la o emisiune TV. Violeta a fost o apariție cu totul surprinzătoare, dând dovadă de o delicatețe și o finețe aparte. Iată ce a dezvăluit tânăra în emisiune.

31 aug. 2023, 17:12
Fata Andreei Marin, apariție de milioane la emisiunea lui Cătălin Măruță: „Am simțit nevoia să mă îndrept și eu”
Fata Andreei Marin, apariție de milioane la emisiunea lui Cătălin Măruță: „Am simțit nevoia să mă îndrept și eu”

Andreea Marin și fiica ei, Violeta, au fost invitate în emisiunea La Măruță, de la PRO TV, unde au vorbit despre reușita Violetei în SUA. Fiica Andreei Marin a fost acceptată cu bursă într-un program de învățare al Fundației Tony Robbins, o organizație nonprofit creată pentru a-i ajuta pe oamenii nevoiași din întreaga lume.

La intrarea în platoul emisiunii La Măruță, Violeta l-a fascinat pe celebrul prezentator.

Citește și: Andreea Marin revine în forță la TV! Ce rol va avea Zâna Surprizelor din toamnă la PRO TV

„Bună, Violeta! Sărut mâna! Mă bucur să te văd! Sărut mâna, Andreea! Știi, când a intrat Violeta am simțit nevoia să mă îndrept și eu! Nu că are emoții, ci că stă foarte dreaptă, că e foarte înaltă și că e foarte frumoasă”, a spus Cătălin Măruță.

Andreea Marin a intervenit cu o completare haioasă, spunând: „Așa, ca mămica ei! Dacă îți amintești prima dată am apărut împreună la tine, de acasă, din pandemie.”

„Și tu ești o tipă care atunci când promiți ceva se și întâmplă acele lucruri. (…) Mă bucur foarte mult să te văd aici, în platou, Violeta. Ai niște ochi superbi!”, a replicat Cătălin Măruță.

Violeta Bănică a vorbit despre reușitele ei și despre planurile de viitor pe care speră să le bifeze.

„Am fost o experiență extraordinară. Am întâlnit elevi din toată lumea. În total am stat 10 zile, dar au fost 7 în tot acest program”, a mărturisit Violeta.

Violeta visează să studieze în SUA

„Abia aștept să mă întorc la școală. Vreau să dau la Drept în State. Acesta este visul meu. Împreună cu colegii mei, anul ăsta, organizez unul dintre cele mai mari evenimente din România. De la elevi pentru elevi. Recreăm comitetele din O.N.U. Invităm aproape 300 de delegați din toată lumea să vină să învețe despre diplomație, despre relațiile dintre țări, despre politică, despre drepturi. Este de pe 17 până pe 21 februarie”, a mai dezvăluit Violeta în emisiunea lui Cătălin Măruță.

Citește și: Petiție națională | Andreea Marin comentează pe fondul scandalului „șoferul de la 2 Mai, prins drogat”: „E firesc să știe că există urmări grave și să și le asume” | EXCLUSIV