Fata cu chip de păpuşă: Aşa merg la muncă, e imaginea mea de zi cu zi. Aloc 3 ore pe zi machiajului

Anastasia Shpagina, în vârstă de 19 ani, a devenit celebră datorită aspectului ei desprins din desenele animate. Ucraineanca arată exact ca o păpuşă şi spune că aceasta este imaginea ei de zi cu zi: aşa merge la serviciu şi petrece trei ore pe zi pentru a se machia. Fata cu chip de porţelan a fost zilele trecute la Bucureşti.

RomaniaTV.net
25 oct. 2012, 14:47
Fata cu chip de păpuşă: Aşa merg la muncă, e imaginea mea de zi cu zi. Aloc 3 ore pe zi machiajului

Anastasia a început să se machieze de la vârsta de 5 ani, furând machiajele mamei, scrie libertatea.ro. „Idealul este lumea desenelor animate. Am transpus aceste desene pe propria persoană”, a mărturisit Anastasia.

„Imediat ce am terminat şcoala, am început să lucrez ca hair stilist şi specialist în machiaj. Aceasta este imaginea mea de zi cu zi, aşa merg la muncă. Aloc trei ore pe zi machiajului pe care îl vedeţi. Mă trezesc la 5 ca să mă machiez aşa”, a spus Anastasia la „Drept la ţintă”, de la Kanal D.

Familia fetei nu s-a opus niciodată pasiunii ei. „Mama mă susţine din copilărie şi pentru asta îi mulţumesc foarte mult. Sincer, nu am calculat niciodată cât cheltuie pe machiaj. Schimb foarte des pudra, doarece o termin foarte rapid”, a recunoscut tânăra.

Anastasia trăieşte foarte retrasă. „Eu trăiesc în lumea mea. Nu am prietene, mama este cea mai bună prietenă a mea, nu prea vorbesc cu nimeni în rest”, a mărturisit ucraineanca.