Fata de 13 ani dată dispărută din Slatina, găsită la o colegă UPDATE

Fata de 13 ani din Slatina, dată dispărută după ce a plecat miercuri dimineaţa la şcoală şi nu a mai revenit după terminarea cursurilor, s-a întors acasă în cursul nopţii de miercuri spre joi, spunând că a fost în vizită la o prietenă, ea nefiind victima vreunei infracţiuni. Ea fusese contactată de mama ei prin SMS, fata spunându-i că nu doreşte să revină acasă.

30 oct. 2019, 20:13
Fata de 13 ani dată dispărută din Slatina, găsită la o colegă UPDATE

UPDATE: Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, în noaptea de miercuri spre joi, fata în vârstă de 13 ani a revenit la domiciliu. Ea a spus că s-a aflat în Slatina la o prietenă şi nu a fost victima vreunei infracţiuni.

O femeie, de 37 de ani, din localitate, a anunţat poliţia că fiica sa Andreea Iuliana Cîrciumaru, de 13 ani, a plecat către şcoală în jurul orei 7.20 şi nu a mai revenit acasă după terminarea cursurilor.

În jurul orei 14.00, mama fetei a comunicat prin SMS cu aceasta, iar copila a spus că nu vine acasă.

Elevă de 17 ani, dată dispărută după ce nu s-a mai întors de la şcoală

Fata are o înălţime de 165 de centimetri, 52 de kilograme, constituţie atletică, păr şaten, lung până la nivelul umerilor, faţa ovală, ochi căprui, ten deschis. Era îmbrăcată cu pantaloni blue-jeans de culoare neagră, geacă din material textil de culoare albastru şi încălţăminte sport de culoare portocaliu. Ea avea un rucsac de culoare neagră cu imprimeuri lucioase.

Oamenii legii roagă persoanele ce pot oferi informaţii care să conducă la găsirea fetei să sune la numărul unic de urgenţă 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de polţtie.