Fata de 13 ani din Târgu Jiu, bătută şi umilită de patru adolescente, nu îşi poate reveni din şoc: Îmi vine să mă omor

Copila de 13 ani din Târgu Jiu, bătută și umilită de patru adolescente, spune că nu își poate reveni din șoc! Mai mult, fata a mărturisit că nu poate să doarmă noaptea pentru că visează că este bătută. 

RomaniaTV.net
14 sept. 2020, 05:38
Fata de 13 ani din Târgu Jiu, bătută şi umilită de patru adolescente, nu îşi poate reveni din şoc: Îmi vine să mă omor

Poliţiştii din Gorj s-au autosesizat după ce imagini cu patru fete care agresează o adolescentă au apărut în spaţiul public. În imagini se vede cum victima este în genunchi, în timp ce alte patru adolescente o insultă, o scuipă şi apoi încep să o lovească cu pumnii şi cu picioarele, să o tragă de păr, trântind-o la pământ.

Copila de 13 ani a mărturisit pe o reţea de socializare că nu îşi poate reveni din şocul pe care l-a trăit. Spune că nu poate dormi noaptea pentru că visează că este bătută de cele patru adolescente. Totodată, ea a avut un răspuns-șoc la un comentariu de pe o rețea de socializare. „Îmi vine să mă omor pentru ce mi-au făcut”, a scris fata.

În prezent, copila este consiliată de un psiholog. 

Fata de 14 ani din Târgu Jiu, reţinută, apoi eliberată sub control judiciar, după ce a fost filmată când lovește cu sălbăticie o copilă mai mică decât ea, alături de alte trei fete, în timp ce un băiat filmează întreaga scenă, este cercetată în trei dosare penale. Fata este acuzată de lovire şi alte violenţe, dar şi tâlhărie.

Citeşte şi Părinţii adolescentei violente din Târgu Jiu ar putea fi decăzuţi din drepturi. Avocat: „Militez pentru educaţia juridică în şcoli”