Fata împuşcată în ochi face DECLARAŢII CUTREMURĂTOARE pe Facebook: Nu sunt un monstru, sunt un om simplu

De pe patul de spital, victima pistolarului din Militari face primele declaraţii. Nu sunt un monstru, am vrut doar să îmi apăr tatăl, spune Daniela pe o reţea de socializare. Fata, care în urma atacului şi-a pierdut un ochi, a postat şi câteva fotografii şocante.

RomaniaTV.net
30 nov. 2013, 15:06
Fata împuşcată în ochi face DECLARAŢII CUTREMURĂTOARE pe Facebook: Nu sunt un monstru, sunt un om simplu

Nenorocirea care s-a abătut asupra familiei tinerei împuşcate în ochi este greu de descris în cuvinte. Două dintre victime, tată şi fiică, încearcă să-şi revină, fiecare în alt spital din Capitală.

Motivul altercaţiei, din magazinul din cartierul Militari i-a uimit până şi pe anchetatori. Un banal reproş s-a transformat într-o tragedie şi a fost la un pas să se termine şi cu un deces. Trei persoane au ajuns la spital, ciuruite cu gloanţe de cauciuc. Un şmecher a considerat că aşa îşi face dreptate, deranjat că un pensionar le ceruse surorilor lui să stea la rând pentru a-şi achita produsele cumpărate.

 
Daniela Sânziana Borz va ţine minte multă vreme tragedia prin care a trecut împreună cu părintele său.

Daniela a fost internată o săptămână la Spitalul Universitar din Capitală. Aici medicii i-au acordat primele îngrijiri şi au operat-o nu mai puţin de patru ore încercând să-i salveze ochiul.

Citeşte şi: Medicii despre tânăra împuşcată în ochi: Extrem de rar vedem aşa o rană.

Nu doar vederea i-a fost însă afectată în urma împuşcăturii. Glonţul aproape că a desfigurat-o, medicii fiind nevoiţi să-i facă şi rinoplastie. De joi, însă, tânăra de 23 de ani, a ajuns înapoi acasă, însă de fiecare dată când se priveşte în oglindă trăieşte clipe de coşmar.

„Eu sunt fata împuşcată în ochi pentru a-şi proteja tatăl, eu sunt cea care a rămas cu sechele şi suferinţă mare în suflet şi durere. Îmi pare rău dacă nu mă veţi mai accepta aşa cum sunt acum. Vă rog mult să nu mă judecaţi pentru fapta pe care am făcut-o sâmbătă seara. A fost pentru a-mi apăra tatăl care m-a crescut şi educat. Nu mulţi ar fi fost în stare să se pună în faţa unui glonţ, dar eu da, era vorba de viaţa tatălui meu. Aş dori să nu mai trimiteţi mesaje cum că sunt un monstru şi că îmi fac reclamă. Nu vreau aşa ceva! Sunt un om simplu. Drept dovadă că nu vă mint”, le-a scris Daniela prietenilor ei şi le-a arătat şi o fotografie cu chipul ei tumefiat.

Deşi a părăsit spitalul, Daniela Borz urmează să facă o serie de investigaţii în următoarea perioadă şi ar putea fi din nou supusă unei intervenţii chirugicale. Şi tatăl tinerei a fost externat, joi, după ce a fost împuşcat în gât şi în abdomen.
 
 
Dan Borz, despre care poliţiştii au spus că ar fi „profesor universitar”, are 59 de ani şi de patru ani a ieşit la pensie, fiind fost colonel SPP. În prezent, pensionarul deţine autorizaţie de detectiv particular, specializat pe detectarea microfoanelor ascunse şi a camerelor de supraveghere spion. Fiica lui, Daniela Sînziana, în vârstă de 23 de ani, a terminat studiile în 2010, iar specializarea ei este de hair-stylist.

loading...