Fata lui Mircea Băsescu a rămas fără permis. Raluca a pierdut procesul cu Poliţia

Încă o lovitură în familia lui Băsescu. Fiica lui Mircea Băsescu, Raluca, a fost lăsată fără carnet. Ea a pierdut procesul pe fond în care se judeca cu poliţia.

27 iun. 2014, 15:18
Fata lui Mircea Băsescu a rămas fără permis. Raluca a pierdut procesul cu Poliţia

Raluca Băsescu gonea cu viteză pe autostrada Soarelui, se îndrepta spre Constanţa, când a fost oprită de un echipaj de poliţie în zona judeţului Călăraşi, informează România TV. Oamenii legii i-au spus fiicei lui Mircea Băsescu că a fost surprinsă de aparatul radar cu o viteză foarte mare. I-au aplicat o amendă, dar i-au suspendat şi permisul de conducere.

Citeşte şi Bercea despre Mircea Băsescu: Vreau să se împace copiii mei cu naşu’. Eu nu-l bag pe naşu’

Raluca Băsescu a contestat procesul de sancţiune, a dorit iniţial ca procesul să se desfăşoare la judecătoria Constanţa, însă magistraţii i-au strămutat dosarul la judecătoria Călăraşi, acolo unde s-a produs fapta.

Acolo, Raluca Băsescu a piedut procesul, îmtrucât probele erau evidente, înregistrarea video şi localizarea GPS au arătat clar că a depăşit cu peste 50 de kilometri la oră viteza legală, fapt pentru care i-a fost suspendat permisul de conducere. 

Citeşte şi Mesajul fiicei lui Bercea Mondial pentru Mircea Băsescu, în ziua în care acesta află dacă rămâne în arest

Raluca Băsescu nu s-a lăsat şi a contestat şi decizia judecătorilor din Călăraşi, iar acum ea aşteaptă răspunsul recursului.