Favoruri sexuale pentru note mai mari. Un profesor este acuzat că a hărţuit sexual o elevă de 14 ani

Comportament revoltător al unui profesor din Lugoj. Părinţii unei copile de 14 ani îl acuză că i-a făcut fetei avansuri şi a încercat să o convingă să înceapă o relaţie amoroasă cu el. Eleva l-a înregistrat pe dascăl, iar cuvintele lui i-au şocat pe colegii care acum îl anchetează. Profesorul a fost suspendat şi este cercetat inclusiv penal.

RomaniaTV.net
24 feb. 2016, 19:37
Favoruri sexuale pentru note mai mari. Un profesor este acuzat că a hărţuit sexual o elevă de 14 ani

Tatăl unei eleve din Lugoj a depus la poliţie o plângere in care spune un profesor i-a cerut fiicei sale favoruri sexuale pentru a obtine note mai bune. La sediul politiei s-a prezentat tatal fetei precum si directoarea scolii.

Politistii au deschis un dosar penal pentru hartuire sexuala, au anuntat oamenii legii.

Potrivit lugojinfo.ro, mai multi parinti au declarat sub protectia anonimatului ca profesorul este extrem de dificil si a mai avut probleme de acest gen intr-una dintre taberele organizate de catre scoala. Pentru a nu pune unitatea de invatamant intr-o situatie jenanta, cadrele didactice ar fi musamalizat iesirile profesorului.

Politistii sustin ca la dosar sunt adunate probe zdrobitoare si mai mult ca sigur se va decide excluderea acestuia din invatamant.

Pana la finalizarea anchetei profesorul va fi, cel mai probabil, suspendat si nu va mai avea voie sa calce in scoala.

Vezi şi: Caz scandalos într-o şcoală din Bacău. Filme porno şi perversiuni între copii de clasa a II, directorul spune că e joacă