FBI a ridicat un român cu dublă cetăţenie dintr-un bar

La operaţiunea spectaculoasă la care au participat şi mascaţii români a avut loc la Moldova Nouă, în Caraş Severin.

RomaniaTV.net
12 mart. 2015, 13:56
FBI a ridicat un român cu dublă cetăţenie dintr-un bar

Bărbatul, cu dublă cetăţenie româno-americană, este suspectat de contrabandă cu arme letale. Tânărul, fiul unui profesor de sport, a fost reţinut pentru 24 de ore, potrivit România TV.

Luis Cristian este fiul profesorului de sport Ion Bându, din Moldova Nouă. Tânărul a fost dus la sediul Inspectoratului Judeţean de Poliţie Timiş – Serviciul Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, după ore întregi de percheziţii făcute la domiciliul lor din Moldova Nouă, informează pressalert.ro.

Tânărul a fost ridicat dintr-un bar situat pe faleza Dunării, scrie expressdebanat.ro. Potrivit primelor informații care au apărut în urma audierii tânărului la IPJ Timiș se pare că acesta a trimis, în urmă cu o lună de zile, un colet din America în România.

În coletul respectiv, pe lângă alte lucruri, se afla și o armă letală cu peste 700 de gloanțe. Tatăl lui Luis Cristian ar fi refuzat să ridice pachetul, însă, în cele din urmă, coletul ar fi ajuns în posesia tânărului când s-a întors în țară. Arma şi muniţia au fost descoperite ieri, cu ocazia percheziţiilor.