FC U Craiova 1948 se întoarce în Liga I. Cum au sărbătorit craiovenii pe stadionul „Ion Oblemenco”

Echipa de fotbal U Craiova 1948 a reuşit să promoveze în Liga I după ce a reuşit să remizeze, joi, pe teren propriu, scor 0-0, cu echipa Csikszereda Miercurea Ciuc, în etapa a opta a play-off-ului Ligii 2.

13 mai 2021, 19:49
FC U Craiova 1948 se întoarce în Liga I. Cum au sărbătorit craiovenii pe stadionul „Ion Oblemenco”

FC U Craiova 1948 se întoarce în Liga I. Echipa din Bănie e pe primul loc în clasamentul play-off-ului, cu 50 de puncte,  în timp ce a doua clasată, FC Rapid, are 46 de puncte şi un joc mai puţin, iar CS Mioveni, locul 3, are 44 de puncte.

FC U Craiova 1948 se întoarce în Liga I. Cum au sărbătorit craiovenii pe stadionul „Ion Oblemenco”

„Cerul a plâns când am plecat, iar azi răsună victorios pentru cei ce drepți au stat!”, a fost mesajul afișat de fanii lui FC U Craiova pe finalul întâlnirii cu Miercurea Ciuc.

„Acest oraş va trăi periculos. Taberele sunt împărţite, ultraşii majoritari sunt la FC U Craiova. Dincolo sunt «sămânţarii», aşa cum le spun ultraşii. Probabil se va lăsa cu scântei în Liga 1, iar timpul va decide cine va avea stabilitate. Diferenţa e că Mititelu e băstinaş, e implicat de ani buni în fotbal şi dragostea lui pentru acest club îl face capabil să vândă tot ce are. Multe lucruri pozitive i s-au întâmplat în viaţă datorită fotbalului, dar şi multe lucruri negative.

E de apreciat tenacitatea lui, nu ştiu câţi investitori din fotbal, odată ce le-au repornit nişte afaceri, ar mai fi investit milioane de euro într-o echipă, ştiind că au probleme cu vechea echipă. E pasiunea. Trebuie să fii puţin nebun să bagi atâţia bani! O nebunie frumoasă. Trebuie să iubeşti fotbalul, clubul, oraşul, comunitatea.

Probabil că Adrian Mititelu s-a simţit şi puţin obligat faţă de suporteri. Aceşti suporteri au însoţit echipa în campionatul judeţean. Această echipă nu se referă strict la dragostea craiovenilor sau oltenilor, sunt în Ardeal foarte mulţi suporteri, în Banat. A fost meciul de Cupă cu U Cluj, acum un an şi ceva, eram în Liga 3 şi au fost 12.000 de spectatori. A doua zi a jucat CS U Craiova cu Reşiţa, tot pe Oblemenco, şi au fost 5.000 de fani”, a spus Marcel Pușcaș la Look Sport., înainte de confruntarea de azi.

🗣 NE-AM 1NTORS 💙

#Științasuntemnoi #Liga1

Publicată de Fotbal Club Universitatea 1948 pe Joi, 13 mai 2021

Programul din Play-off până la finalul sezonului Etapa 9

Rapid – FC U Craiova 1948, 15 mai, ora urmează să fie stabilită
ASU Poli Timișoara – CS Mioveni, 15 mai, ora urmează să fie stabilită
Dunărea Călărași – Csikszereda, 15 mai, ora urmează să fie stabilită
Etapa 10
FC U Craiova 1948 – Dunărea Călărași, 22 mai, ora urmează să fie stabilită
Csikszereda – ASU Poli Timișoara, 22 mai, ora urmează să fie stabilită
CS Mioveni – Rapid, 22 mai, ora urmează să fie stabilită

Citeşte şi: Universitatea Craiova – Astra Giurgiu, finala Cupei României din aceast an. Oltenii au eliminat pe Pandurii, după un egal