FC Vaslui şi Rapid sunt în „război”

Războiul declaraţiilor între FC Vaslui şi Rapid şi-a consumat un nou episod. Antrenorul moldovenilor a confirmat că mai mulţi jucători au fost contactaţi de un oficial al clubului Rapid exact înainte de meciul direct.

RomaniaTV.net
19 dec. 2011, 20:06
FC Vaslui şi Rapid sunt în „război”

Finanţatorul Vasluienilor, Adrian Porumboiu a afirmat că preşedintele giuleştenilor, Constantin Zotta le-a promis anumitor jucători contracte în străinătate şi transferuri la Rapid.

Scandalul între FC Vaslui şi Rapid ia amploare. Viorel Hizo a povestit cum mai mulţi jucători s-au plâns patronului Porumboiu că au fost contactaţi de Zotta chiar înaintea meciului Rapid – Vaslui. Printre cei sunţi de Zotta s-ar afla Sânmărtean, Milanov, Milisavlevici şi Pavlovici.

Preşedintele Rapidului, Constantin Zotta a răspuns acuzelor printr-un comunicat postat pe site-ul oficial al clubului. El a declarat că-l va da în judecată pe Porumboiu pentru că acesta i-a denigrat atât pe el cât şi pe antrenorul Răzvan Lucescu. Înainte de a reveni la Rapid, Zotta a fost câteva luni preşedintele clubului vasluian.