FCSB a pierdut definitiv procesul la FIFA şi trebuie să plătească un jucător pe care l-a dat afară

Clubul lui Gigi Becali a pierdut definitiv procesul intentat de către Lukasz Gikiewicz (31 de ani) la FIFA și trebuie să-i achite acestuia banii datoraţi până la începutul lunii mai.

RomaniaTV.net
26 mart. 2020, 13:59
FCSB a pierdut definitiv procesul la FIFA şi trebuie să plătească un jucător pe care l-a dat afară

Ajuns în ultima instanță de judecată pe plan sportiv, Camera de Soluționare a Litigiilor a decis ca vicecampioana României să-i achite polonezului, căruia FCSB i-a reziliat unilateral contractul, suma de 93.500 de euro, relatează Gsp.ro.

Așadar, Gigi Becali trebuie să achite până la începutul lui mai aproape 100.000 de euro. Suma nu pare una mare, având în vedere investiţiile făcute de-a lungul timpului de patronul FCSB, dar în condiţiile pandemiei şi a crizei economice pe care o va provoca, latifundiarul a declarat deja în repetate rânduri că va strânge buzunarul.

Becali nu numai că nu mai vrea să facă plăți, așa cum este în cazul celor de la Botoșani, cărora le-a întârziat voit o rată din suma de transfer a lui Olimpiu Moruțan, dar vrea să înjumătățească și contractele.

Însă FIFA, forul care conduce fotbalul mondial, nu are aceeaşi înţelegere ca FRF sau LPF, astfel încât, în cazul în care Becali nu-şi va onora obligaţia, FCSB ar putea avea de suferit. FIFA a fixat ca dată limită pentru achitarea sumei 11 mai 2020, iar în caz contrar, FCSB riscă să primească o interdicție la transferuri pe următoarele trei perioade: vara lui 2020, ianuarie 2021 și vara lui 2021.

Citeşte şi: Ţara în care fotbalul continuă, în ciuda COVID-19. Fotbaliştii poartă măşti în timpul meciurilor şi sunt speriaţi


loading...
Partenerii noștri